Arama sonuçları: *

1. B

Yardım Buds 4 Pro Anc Kapalı Ses

evet
  2. B

kulaklığın kendi işlemcisi yani anc açıkken hem gürültü engelleme hem de o muhteşem sesleri yapabilir ondan ötürü zaten anc açıkken şarj hızlı bitiyor
  3. B

normal bir şey anc açıkken kulaklığın dsp modu devreye giriyor
  4. B

❌İndirim Bitti! Gıgabyte Geforce RTX 5060 Tı Eagle Oc 8gb 16.996 TL

18 dakikada bitmiş şansın böylesi tam aradığım karttı
  5. B

Sadece Valorantda Drop Yiyorum

muhtemelen saf girdi süresinden ötürüdür yüksek hz li mauslarda bu ayar maus a göre sorun çıkarabiliyor dropu bilgisayar değil maus yapıyor yani
  6. B

Sadece Valorantda Drop Yiyorum

saf girdi süresi açıksa kapat kapalı ise aç bir de o şekilde dene eğer drop sadece tur sonunda base e dönerken ise o oyunun sorunu bazı bilgisayarlarda yapıyor bi de çok izlekli görselleştirme kesin açık olsun bu şekilde dene drop kesilebilir
  7. B

Masaya Vurdum Görüntü Gitti

şimdi geldi ise sorun kesin olarak ekran kartı veya ekran kartı soketinde varsa elinde başka bir ekran kartı veya ana kart ile sistemi dene sorunu bulursun
  8. B

bunun ana karttan görüntü vermesi lazım ekran kartını tamamen söküp görüntüyü ana karttan almaya çalıştığında da mı görüntü vermiyor
  9. B

ramler 2 4 de derken slotu kast ediyorsan 1 3 e al veya tek rami tüm slotlarda dene ana kartı denemeden önce işlemcin neydi
  10. B

ssd ışığı yanmaması pc donanım testinden geçmediği için olabilir ekran kartın ağırsa sen masaya vurunca ekran kaltı slotundaki pinlere zarar vermiş olabilirsin varsa ekran kartını farklı bir slota tak yoksa önce ramleri şöyle dene ramin 1 slotu boş 1 i dolu başlatmaya çalış belki ram...
  11. B

Yapay Zeka Sunucusu Hakkında 200k

x870 ana kart çift gpu da sorun yaratabilir bu ana kartta iki gpu arası iletişim x4 diye biliyorum Asus ProArt X870E-Creator gibi iki yuvayı x8/x8 bölen bir ana kart ilerisi için daha sağlıklı olacaktır
  12. DDR5 sistem toplamaya çalışıyorum ram lazım

Alınır DDR5 sistem toplamaya çalışıyorum ram lazım

6000mhz cl30 32 16gb ram satanlar varsa 1 veya 2 adet (fiyata göre) alacağım sistemi ramin üzerine kuruyoruz piyasada
  13. B

Ayt ve Tyt Nasıl Çalışılmalı

başlığı görünce sınava 1.5 hafta kala çalışmaya başladın sandım. yazın boşta olduğun sürelerde tyt tekrar edip 12. sınıf döneminde de ayt devam etmen mantıklı 12 nin ikinci döneminde de iki sınava birden denemelerle ve yapamadıkların için konu tekrarları ile gidersen çok güzel bi yere gelirsin...
  14. B

Ideapad Gaming 3 Harici Monitörde 120hz Veriyor

sorun laptoptan ötürü laptopun hdmi çıkışı dahili ekran kartına bağlı rtx e değil ve bu kartın sınırı da laptop monitörünün hz sınırı ile sınırlandırılmış oluyor yani 120hz den fazla alamazsın dp vs de olmadığı için yapabilicek bir şey yok.
  15. B

Samsung Qn80f Vs Qn85f

85f 80f in üst modeli değil mi zaten ücretsiz bi şekilde üst model almış olucaksın kabul et bence
  16. B

laptobun tam markası ney laptobun hdmi portundan da olabilir HDMI 1.4 se 120hz den fazla vermez dp veya varsa type-c kullanabilirsin. aynı sorunu yaşamıştım kaliteli bir hdmi kablo ile çözmüştüm.
  17. B

kullandığın hdmi kablodan kaynaklıdır muhtemlen kabloyu değişmelisin
  18. B

Ikiside 0 21000 TL RTX 5060 Ti 8gb mı RTX 4070 12 GB mı

satıcı cihazı vatandan almış 20000 e 21000 e satıyor yeni faturalı cihaz
  19. B

Tavsiye Sistem Önerisi

ben bu bütçelerde şu şekilde 0 bir sistem toplamaya çalışıyorum kasa ve soğutucuyu kendi zevkine göre seçerek istersen fiyatı indirebilirsin. İşlemci (CPU): AMD Ryzen 5 7500F Ekran Kartı (GPU): NVIDIA RTX 5060 Ti Anakart: ASUS Prime B650M-R DDR5 RAM: 16x2 (32GB) 6000 MHz SSD: Samsung 990 EVO...
  20. B

Ikiside 0 21000 TL RTX 5060 Ti 8gb mı RTX 4070 12 GB mı

ikiside 0 cihaz birisi vatan indiriminden alınmış cihaz diğeri de indirimde bir 5060 ti hangisini almak daha mantıklı olur
Geri