Arama sonuçları: *

1. K

4k veya 2k Monitör Önerisi

5080 gibi bir kart almisken kesinlikle 4k oled bakmalisin, ikinci ekranin sisteme pek bir yükü olmaz.
  2. K

RTX 4050 Laptop GPU Maksimum Performans

4050 vram kapasitesi 2k icin cok dusuk oldugundan ne yaparsan yap o takılmalar gecmez. Texture ayarını kısmaktan baska pek bir seçeneğin yok
  3. K

Steam Envanterimde Satis Yapamiyorum

Tarayiciyi degistirip tekrar dene veya ctrl eksi yaparak sayfayi kucultup oyle basmayi dene. Bazen tarayici ayarlarindan kaynakli goruntu bozuklugu olabiliyor.
  4. K

Öneri 1500 TL Mouse Önerisi

VXE Dragonfly R1 en mantıklısı
  5. K

Motosiklete Takas Geldi Değer mi?

O motorun rektifiyeli hali bile o paralara zor satilir, takas edecegin sistemin piyasasini iyi arastir derim. Cogu kisi sistemin ederi kadar bile etmedigini soyluyor, bence bulasma.
  6. K

Meslek Liselerdeki Staj Bitirme Sınavı Diploma Notunu Etkiliyormu?

O sınavın notu direkt yıl sonu ortalamasına yansıyor, yani obp puanini da degistirir.
  7. K

Mevcut sistemi şimdi satıp yeni sistem almak mantıklı mı?

Elindeki sistem seni bir süre daha idare eder, boşuna şimdi masraf yapıp bütçeni zorlama.
  8. K

Oyun Kolu Bağlama Sıkıntısı

Steam ayarlarindan kontrolcü yapılandırmasını açtın mı genelde oradan düzeliyor.
  9. K

Bilgisayar Kendi Kendine Açılıp Kapanıyor

Anakarttaki bios pilini cikarip birkac dakika bekledikten sonra geri takarsan ayarlar sifirlanir ve sistem acilir.
  10. K

Xbox İçin Gamepad Önerisi

Gamesir g7 se al bence gecikme suresi falan cok daha iyi. Driveride gayet kullanışlı,
  11. K

8000 - 9500 TL Arası Oyuncu Koltuğu Önerisi

Hawk kumaş kalitesi olarak hepsinden iyi ama ayak destegi istiyorsan Warriorun o modeli de üzmez seni.
  12. K

Havit Gk71pro Alınır mı?

O fiyata daha iyisi zor bulunur, stand olayi da bayagi işini görür. Mikrofonun ses kalitesi de üzmez seni alabilirsin.
  13. K

Pc Yi Temizledim Artık Açılmıyor

Ramleri tam oturtamamis olabilirsin, bi cikarip tekrar tak bence.
  14. K

Wifi Router Önerisi İstiyorum

Keenetic modellerine bakabilirsin cekim gücü baya yüksek.
  15. K

2k Monitör Tavsiyesi: Asus Vg27aqm5a Alınır mı?

Asusun bu modeli guzel ama fiyati biraz yuksek gibi. O kadar hizi besleyecek saglam ekran kartin varsa kacirma
  16. K

Motor Muayenesi Kırık Manet Sorunu

Çok büyük bi kırık degilse genelde geçiyor, benimkinde de vardı geçtim.
  17. K

150bin TL'lik Sistem Tavsiyesi

Kendi başına değil, sistem halinde 2. el çok rahat bulursun
  18. K

Kuracağım Sistem Hakkında Yardım İstiyorum

anakartı bütçe varsa b550 yapabilirsin.
  19. K

Raf Tipi Hoparlor Onerisi

Edifier R1700BT falan Z-2300den sonra baya farkettirir
  20. K

2. El Işlemci Alacağım Satıcıya Güvenmeli Miyim ?

Fotoğraf atmayan satıcıdan işlemci alinmaz, Param güvende olsa bile iadeyle ugraşırsın.
Geri