Arama sonuçları: *

1. 1

19 Bin Liralık Klavye Alınır mı?

şanzımanı çok güzel bendeki modelin dctsi yavaş çalışıyor vites geçişlerinde hibrit sistemi çok iyi değil ama sadece elektrikle 4 km kadar gidebiliyor motorun kronikleri hakkında bilgim yok hangi şehirde yaşıyor birde şehir içi mi uzun yol mu kullanacak ona göre nokta atışı öneri yapabilirim...
  2. 1

alabilirsinde bende 1.6 var cekisi standart 1.3 un
  3. 1

Faizden Gelir Sağlayıp İşten Ayrılmak Mantıklı Mıdır?

faiz her turlu eriyecek o 70 binin alıp hepsini yersen zaten sacma ailenle kalıp yarısını harcayıp yarısını tekrar ana parana katarsan seni yalnızca birkac ay daha idare eder , is kurmaya gelince 2 milyonu birden batırabilme ihtimalin var . güvendiğin bildigin tecruben olan ise girmelisin . o...
  4. 1

Üniversite Bölüm Önerisi

astsubaylıgı da degerlendırebılırsın onerım , bir bascavus buyugumden duydugum soz tekerlekten sonraki ilk bulus astsubaydır olmustu
  5. 1

koleksiyonuna bir parca katacaksın bunun fiyatı 1 milyon olsa da sana verecegi manevi deger daha onemli . pahalı baska kıymetli baska . onun dısında klavye kullanmak icin alacaksan o fiyata 20 tane klavye alırsın hemen hemen aynı ozellıkte
  6. 1

4 Ay Kala Seri Denemelere Başlamak Geç Olur Mu??

tyt icin sureni daha geriye cekebilirsin 3 ayda rahatlıkla bitebilir net artısı agır olur daha fazla deneme cozebilirsin , onun dısında sana onerim mutlaka gunde bir deneme cozup analizini tytden yapmalısın , sosyal medyada biraz soru cozumu arat ders cozumu yapan hocaları takibe al 1 dakikada 1...
  7. 1

Yks Sayısal 120-130 Bin Örnek Sonuç Atabilirmisiniz

kardesim yanlıs anlama seni okul , alan kodundan vs bulabilecek adam sıralamandanda bulur
  8. 1

45k Ya Bu Laptop Alınır mı?

alamadım beyler amazon iptal ediyo dort kere siparis verdim ehliyetimi yukledim kabul etmiyor namussuz
  9. 1

sağolun hocam lenovoyu alıyorum
  10. 1

hocam mühendislik öğrencisiyim , ayrıca home office ofis tarzı çalışıyorum yapay zekaya sürekli görsel vs yaptırıyorum şuan 8. nesil i5 işlemcili 8 gb ramli laptopum dizlerimin üstünde yanıyor denebilir
  11. 1

Ders Çalışmak İçin İpad A16 Alınır mı ?

yks için tabletle vs hiçbir şekilde kitapta çalışıldığı kadar verim alınamaz , sadece ders videoları vs izlerken faydalı olur tablet
  12. 1

hocam hala lenovodan yanayım gigabyte 6 lenovo 9 taksit oluyor ve daha kaliteli gibi duruyor asıl amacım oyun değil iş amaçlı kullanmak
  13. 1

ucuz çin malı şeyler hocam saçma sapan bşr ürün geldi markaların çoğu aynı ürün zaten orjinal ben aldığımda 4000 tlydi geri satarken işimi bile kolaylaştırdı
  14. 1

bizzat kullandım hocam iki ayrı ucuz kalem aldım biri 200 biri 1500 tlydi ikiside işini doğru yapmadı saniyelik gecikmeler ders çalışırken ( sanıyorum arkadaş yks için kullanacak şekil çizerken sağa sola kayıyor tam hizalamak için alışmak 2-3 ay alıyor ) yaşanıyor . 1785446922 yks için...
  15. 1

ekran kartı 85w diye kötülüyorlardı bunu o yüzden geçmiştim
  16. 1

mat koruyucu cam almıştım memnundum kağıt hissiyatı veriyor falan yazıyordu da ben elim kayarken ekrana takılmasın diye kullanıyodum ekran kalitesi zaten iyi model değil iyice düşürüyor ama derste not tutarken çok işimi görüyordu yks için mi kullanacaksın
  17. 1

https://www.amazon.com.tr/Lenovo-15AHP10-Notebook-1920x1080-83JG008VTR/dp/B0GLP6CZJM daha fazla bütçem yok iş odaklı kullanıcam ama grafik performansı da önemli
  18. 1

bizzat üniversitede kullanmış biri olarak mutlaka ve mutlaka apple pencil kullan yoksa video izlemek harici hiçbir işe yaramaz kesinlikle gidip ucuz çin malı kalemlerden alma bütçene kalemi de ekle veya farklı model al sana kalem alma diyenleri de dinlememeni tavsiye ediyorum
  19. 1

35bin TL İş İçin Laptop Önerisi

merhaba 30-35bin aralığında laptop bakıyorum sadece iş için kullanıcam chrome ve chatcpt belki fotoğraf düzenleme uygulamaları dışında herhangi birşeyde kullanılmayacak şu an karar verdiğim model bunlardan biri yardımcı olursanız sevinirim Lenovo Ideapad Slim 3 AMD Ryzen 7 7735HS 16GB 512GB SSD...
Geri