Arama sonuçları: *

• Users: Berqq
  • Order by date
  1. B

Darboğaz mı? RTX 5070 ve Ryzen 5 7600 Sistemde Battlefield 6 Ani Fps Düşüşü

aydınlattığın için teşekkür ederim bir nebze içim rahatladı dediğim gibi sorun oyundan kaynaklı sanırım
  2. B

sanırım sorun oyundan kaynaklı ea bişeler denemeye çalışıyor yanlış anlamadıysam diğer denediğim oyunda dar boğaz olmuyor
  3. B

1781112571 bir şey daha sormak istiyorum attığım dying light oyununda ki testlerde sistemde herhangi bir darboğaz gözüküyor mu yoksa battlefield oyununda mı bir sorun var onu söylerseniz rahatlayacağım
  4. B

az önce attığım ayarlar herkesin kullandığı gibi düşük ayarlardaydı isteğin üzerine high ayarlara alıp bir de öyle kontrol ettim sanırım yine aynı şekilde sadece arada gpu kullanımı 70 i görüp düşüyor dsr ayarıda oyunda çalışmıyor
  5. B

ayarları yaptığımda değerler nerdeyse yine aynı
  6. B

battlefiled oyununda dsr açtım ama ayarı oyunda uyguladığımda ekran bozuluyor o yüzden onda deneyemedim ama dying light the beast oyununda test ettiğim gibi sonuçlar çıktı bios ayarlarım yapılı olması lazım aldığım yer yapıp göndermişti ekstradan bende üç beş bişe değişmiştim ve dediğim gibi bu...
  7. B

1080p de bu şekilde gözüküyor bide arkadaşın dediği gibi dsr ayarıyla 2k yaptım o şekilde de 2. attığım görseldeki gibi oluyor
  8. B

başka bir oyunda test etmedim fazla oyunumda yok dying light gibi bir oyunda test ediliyorsa edebilirim
  9. B

evet yeni bir güncellemeden sonra oldu bu olay darboğaz olup olmadığını dying light the beast gibi bir oyunda test edebilir miyim
  10. B

monitörüm 2k yı desteklemiyor ve ayarları en yükseğe çeksem bile ekran kartıma yük binmiyor 1781105833 1080p oynuyorum
  11. B

Herkese merhaba, Aktif olarak Battlefield 6 oynuyorum ancak son 1-2 gündür FPS değerlerimde inanılmaz bir düşüş fark ettim. Donanım Arşivi'nin darboğaz ile ilgili videosunu izledikten sonra sorunun bundan kaynaklanabileceğini düşündüm ve videoda bahsedilen testleri uyguladım. Test sonuçlarımı...
Geri