Arama sonuçları: *

1. vgaterian

Windows 10 pro key nereden nasil alinir

pro var mıdır şuan
  2. vgaterian

Redmi Note 12 Pro 5g alınır mı

hocam hepsiburada da tr garantili satılıyor https://www.hepsiburada.com/xiaomi-redmi-note-12-pro-256-gb-8-gb-ram-xiaomi-turkiye-garantili-p-HBCV000046JZ59?magaza=MobilMix ben de ya bunu ya da a34 düşünmüyorum ancak indirime falan girerseler alsam mantıklı olacak hangisi daha iyidir
  3. vgaterian

Asus Tuf A15 7940HS 16 GB 512 GB SSD Rtx 4070 {49876tl}

Hocam sağolun son stoğu aldım
  4. vgaterian

Asus Tuf A15 7940HS 16 GB 512 GB SSD Rtx 4070 {49876tl}

emsal hocam 30 35k bandı için hangi laptopları önerirsiniz bir de bu https://www.hepsiburada.com/lenovo-loq-15irh8-intel-core-i5-12450h-16gb-512gb-ssd-rtx4060-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-82xv00nktx-p-HBCV000059XX6A?magaza=Hepsiburada nasıldır 33k
  5. vgaterian

Laptop önerilerine açığım bütçe max 35

UP UP UP
  6. vgaterian

Oyun da oynarım ama evde masaüstü var zaten çoğunlukla iş için
  7. vgaterian

Arkadaşlar merhaba laptop almayı düşünüyorum iş için sunumda vesaire kullanılacak oyun oynamam fazla ama photoshop için kullanabilirim bütçe 30 35 taksitli almayı planlıyorum max 40 olur Abdullah beyin instada paylaştıklarından da olabilir mi önerileriniz nelerdir
  8. vgaterian

ERKEK KLASİK AYAKKABI ÖNERİSİ ARIYORUM

Arkadaşlar hazirandaki mezuniyetim için klasik bir ayakkabı arıyorum bütçem max 1000tl olacak şekilde. Siyah takım elbisenin altına giyebileceğim şık bir klasik ayakkabı arıyorum önerilerinize açığım
  9. vgaterian

seagate hdd aldım kazık mı yedim

iptal edilmedi arkadaşlar dediğinize göre karlı bir alışveriş oldu büyük ihtimal fiyat hatası
  10. vgaterian

bakalım iptal olmadı daha olursa yazarım
  11. vgaterian

arkadaşlar bunu 751 TL'ye amazondan satın aldım sizce ucuz mu pahalı mı iptal etmeli miyim
  12. vgaterian

Kısır Kediler için fiyat performans mama

Arkadaşlar 2.5 yaşındaki kedim için fiyat performans bir mama arıyorum durmadan zamlanan mamalar yüzünden kaliteli mamaları alamaz oldum sizin bildiğiniz ve paylaşmak istedikleriniz varsa şimdiden çok teşekkür ederim
  13. vgaterian

300 400 TL'ye AYAKKABI

peki ne önerirsiniz hocam bu fiyat bandında
  14. vgaterian

300 400 TL'ye AYAKKABI

hocam diğer arkadaşlarında fikirlerine uyarak sanırım lumberjack markasından alacağım. flo kodunu verirsen sevinirim
  15. vgaterian

300 400 TL'ye AYAKKABI

Arkadaşlar selam günlük dışarda giymek için 300 400 tl bandında önerdiğiniz ayakkabılar nelerdir? ayak numaram 43 varsa link atarsanız sevinirim
  16. vgaterian

zamunda torrent yaşadığım sorun

Yaptım sanırım hatalı indirdim teşekkür ederim
  17. vgaterian

zip şeklinde indirdim uzantısı .7z 1644569557 Etmedim maalesef
  18. vgaterian

kontrol ettim silmemiş
Top Bottom