Arama sonuçları: *

1. G

200k VRAM ve İşlemci Odaklı Pc Toplama

5090 çok pahalı xtx te cuda programları çalıştırmıyor 4090 a gelirsek dediğim gibi 0 yok 2.elden alırsam da pahalıya geliyor eğer 4090 lı 0 uygun fiyatlı hazır sistem biliyorsan link atarsan çok mutlu olurum
  2. G

yapacağım iş aslında claude code seviyesindeki hatta ondanda güçlü yapay zekaları yerelde çalıştırmak çünkü claude code hem ücretli hem sansürlü hemde belli dezavantajları var aslında 4090 çok mantıklı ancak sıfırda zaten dediğiniz gibi yok 2. elden almak istersek custom sistem toplamak gerekir...
  3. G

peki bu tarz sistemleri neredden bulabilirim ve bilgisayarı 2 amaçla linux içinde kurmayı düşünüyorum yani hem oyun oynayacağım hemde local ai çalıştıracağım o yüzden biraz dengeli mi kursam diye düşünüyorum ama karar veremedim tam olarak siz daha iyi anlarsınız muhtemelen
  4. G

Evet ama biraz da oyun oynarım da bahsettiğim gibi GPU odaklı oyunlar değil hoi4 gibi ama ana amaç local ai 1781193533 Yani aslında bahsettiğin sistem çok iyi ama sadece ai odaklı olmasada ana amaç ai olsa daha iyi olur birde bahsettiğiniz pc bütçemi maalesef aşmakta
  5. G

Selamlar 200k maksimum bütçem var her şey dahil sistem toplamak istiyorum vram ve işlemci benim için aşırı kritik ne önerirsiniz
Geri