Arama sonuçları: *

1. W

PC(Fıfa ve Pes) İçin Oyun Kolu Önerisi

Bilgisayar için 2 adet almak üzere öncelikli olarak futbol oyunları için f/p oyun kolu arıyorum. ayrıca kablolu olması çok önemli çünkü pc de bluetooth yok
  2. W

PC Minecraft Nasıl İndirilir

sklauncherda da durum aynı hocam normalde umrumdaolmaz ama yakın zamanda bir virüs çok uğraştırdı onun için mc den vazgeçtim
  3. W

hocam sizin attıgınız sıtede vırus var gıbı gorunuyor
  4. W

düzeldi fakat vırustotal vırus buldu ve ben çoktan yuklemiştim format mı lazım hemen sildim ama yine de çoktan bulaşmıştır virüs herhalde 1786285857 sklauncher güvenilirmiş yoksa https://github.com/PolyMC/PolyMC/releases/download/7.1/PolyMC-Windows-amd64-7.1.zip bunu indirmiştim hocam
  5. W

hocam sanırım bir hata var takılı kalıyor bu ekranda indiremiyorum
  6. W

BUNU NASIL KURCAZ HOCAM 1786284938 https://github.com/PolyMC/PolyMC/releases/download/7.1/PolyMC-Windows-amd64-7.1.zip BUNU İNDİRDİM BUDA GUVENILIR MİŞ
  7. W

sklauncher GÜVENİLİR Mİ HOCAM
  8. W

ÜCRETSİZ ARIYORUM HOCAM
  9. W

ücretsiz mi?
  10. W

mobilde hepimizin bildiği siteden defalarca yükledim fakat daha önce hiç bilgisayara indirmedim nasıl indirebilirim
  11. W

Mafia 2 Formattan Sonra Sıfırlandı

Tamam çok sağol hocam teşekkürler
  12. W

Sağol hocam onerebilecegin güvenilir bir site var mı yine format atmak istemem:⁠-⁠)
  13. W

Bilgisayara virüs bulaşması sebebi ile format attım ve epic games üzerinden oynadığım hikayeli oyunlarımın hepsi sıfırlandı diğer oyunlara zaten yakında başladığım için problem olmadı fakat mafia 2'yi bitirmeme 2-3 bölüm falan kalmıştı bu yüzden mafia 2'ye en baştan başlamak istemiyorum...
  14. W

Counter Strike 2 El Aralarında FPS Düşüşü

Round'lardan sonra marketten silah zırh v.s aldığımız sıra 1783861521 Bende ilk önemsemiyordum ama kasma donma da başlayınca ondan şüphelendim
  15. W

Counter Strike 2 El Aralarında FPS Düşüşü

Normalde çok umursamıyordum ama çok sık olmaya başladı normalde 400 civarı FPS alırken el bittiğinde 200-220'ye fln düşüyor FPS Konsolu açıp fps-max0 yazmaya çalışıyorum konsolda da bir sorun var sürekli kod akıyor ve yazdığım kod çalışmıyor ama ana menüde konsolda sorun olmuyor sadece oyun...
  16. W

4 Pepsi 330ml 40 TL Migros

Tamam dostum sen öyle diyorsan öyledir
  17. W

Ha-ha-ha-ha ne kadar da komik😂 "Dur şu boykot yapıyor sunla dalga geçeyim de keyfim yerine gelsin " Dostum sakın ha bu mizahi çar çur etme stand-up falan yap
  18. W

Dostum sanki çokta mecbur değiliz be kolanın iyisini almaya hadi temizlik malzemesine lafım yok fakat keyif için aldığın bir içeceği almasanda olur gibi ayrıca firmaların kâr üstüne kâr koyması da beni bağlamaz ben üstüme düşeni yaparım. Bu benim düşüncem senin düşüncene de saygı duyarım kimseye...
  19. W

Yav demiyeyim diyorum ama hadi merhametiniz ve en ufak empati yeteneğiniz yok boykot fln umursamıyorsunuz Ya dostum bu adam olası bir savaşta senin 1 numaralı düşmanın o da mı umrunda değil?
Geri