Arama sonuçları: *

1. D

40.000 TL Bütçe ile F/P Robot Süpürge Önerisi (Yorumlar Çok Kafa Karıştırıcı)

x40 ultra da tam istedigim fiyat bandında ve mobları hareket ediyor haklısınız sadece gerçekten kullanıp memnun kalan kişi bulamadım şikayetvar gibi sitelerdeki kullanıcı yorumları çok kafamı karıştırdı o da baktığım 2. model teşekkürler cevabınız için
  2. D

Merhabalar roborock en bilindik robot süpürge markası ama fiyat performans olarak biraz sınıfta kalıyor 40000 tl bandındaki modellerinde mobları köşeleri temizleyemiyor 60 bin tl ye çıkacak da bütcem yok açıkçası dip bucak temizlesin istiyorum. Ya güvenilir marka tercihi yapıp ürün...
  3. D

Herkese merhaba, Yakında evleneceğim için yeni evimizde işimizi hafifletecek, yaklaşık 40.000 TL bütçeyle parasının hakkını sonuna kadar verecek bir robot süpürge arayışındayım. Yeni aldığımız Estella serisi mobilyalarımızın yerden yüksekliğini ölçtüm, koltuk altlarında 15 cm civarında bir...
Geri