Arama sonuçları: *

1. Veneura

30-40k Arası Sistem Tavsiyeleri

sağol ustam
  2. Veneura

aslında abdullah abinin attığı videodaki b580li sistem aklıma yatıyorda bilemiyorum
  3. Veneura

doğrudur 2.el kat ve kat daha avantajlı
  4. Veneura

yani biraz dediğin gibi 5060lı sistemler genelde 43 42 gibi fiyatlardan başlarken benim bütçe biraz sınırlı ama biraz daha araştırmak istiyorum bulabilirsem 30 40 arası benim bütçem için daha uygun
  5. Veneura

bu güzelmiş kardeşimde daha fp sistemlerin var olduğuna inanıyorum
  6. Veneura

aslında b580 gibi seçenekler giriş orta veya orta kartlardan olduğundan dolayı ve genelde bu bütçelerde dolaştığından dolayı aklıma yatıyor ekran kartı olarak ve geneldede yanına i5 225f gibi işlemciler koyduklarından dolayı onlar uzun vadeeli gibi geldi bana
  7. Veneura

aslında dedik gibi yeni nesiller minningden uzak kartlar ama bu bilgisyarı alırsam biraz daha uzun vadeli kullanmayı düşündüğüm için sıfırdan yanayım tabikide 2.ellerinde ömrünü birçok test sayesinde biçip öğrenebilirsin ama hala elim sıfırdan yana
  8. Veneura

monitörüm klavye vb var sistemle hafif orta düzey oyunları orta ve yüksek ayarlarda oynamak istiyorum dediğim gibi sıfırdan yanayım
  9. Veneura

ustam ikinci el de dediğin gibi mantıklıda şuan biraz daha sıfırdan yanayım
  10. Veneura

Normalde forumda bu konuyla alakalı bir sürü forum var ama bir çoğu güncelliğini yitirmiş o yüzden bu konuyu yeniden başlattım. aklımda bir fikir var aslında ama bin bilsen de bir bilene sor demişler Şimdiden destek çıkanlara teşekür ederim
Geri