Arama sonuçları: *

1. B

Tüketici Hakem Heyeti Kararı Sonrası Kapalı Kutu Rog Strix 110k'ya Satılır mı?

94 bin 1781621555 Stok yok diyerek iptal ettiler, aynı gün mağazaya ürünü teslim almaya gittiğim de ürün ellerinde olmadığı için sparişi iptal ettiler, ama evet ürün indirimdeydi 94bin liraya almıştım ama sonra aynı gün 104 bin liradan daha sonra ürün 125 liradan satılmaya devam etti 1781621606...
  2. B

Tüketici Hakem Heyeti Kararı Sonrası Kapalı Kutu Rog Strix 110k'ya Satılır mı?

Selamlar ahali. MediaMarkt indiriminden yakaladığım siparişi iptal edince peşini bırakmadım, konuyu direkt Tüketici Hakem Heyeti'ne (THH) taşıdım. Şu an süreç devam ediyor, karar bekliyorum. Yalnız karar süreci uzadığı için ben mecburen gidip o arada kendime başka bir cihaz aldım. Asıl mesele...
  3. Tüketici Hakem Heyeti Kararı Sonrası Kapalı Kutu ROG Strix 110k'ya Satılır mı?
    Closed

Satılık Tüketici Hakem Heyeti Kararı Sonrası Kapalı Kutu ROG Strix 110k'ya Satılır mı?

Selamlar ahali. MediaMarkt indiriminden yakaladığım siparişi iptal edince peşini bırakmadım, konuyu direkt Tüketici Hakem Heyeti'ne (THH) taşıdım. Şu an süreç devam ediyor, karar bekliyorum. Yalnız karar süreci uzadığı için ben mecburen gidip o arada kendime başka bir cihaz aldım. Asıl mesele...
    115,000.00 TRY
Geri