Arama sonuçları: *

1. B

55.000 TL'ye Telefon Önerisi

bana da s26 olabilir gibi geliyor ama farklı görüşler almak için açtım
  2. B

55.000 TL'ye Telefon Önerisi

Merhabalar, daha önce telefonum olmadığımdan çok bir deneyimim yok. Bu yüzden sizden öneriler almak için bu konuyu açıyorum. Bana 55.000 TL bütçeye alabileceğim kaliteli, uzun vadede sorun çıkarmayacak, kamerası biraz iyi olacak (doğa resimleri falan çekiyorum.), oyun öncelikli olmak zorunda...
  3. B

60.000 TL Laptop Önerisi

Merhabalar, maksimum 60.000 TL bütçeyle laptop arıyorum. Önceliğim oyun performansı olsa da günlük kullanımda da sorunsuz ve uzun ömürlü bir cihaz istiyorum. Isınma, fan sesi, kronik arıza veya menteşe problemi gibi konular benim için önemli. Mümkünse kaliteli ekranlı, sağlam kasa yapısına sahip...
  4. B

Çözüldü✓ 2000 TL Civarı Sol El İçin En İyi Gaming Mouse Önerisi

Beni aydınlattığınız için sağ olun dostlar, önerileriniz için teşekkürler.
  5. B

hayır makro tuşlarının yeri benim için çok önemli değil sadece tutuşta sağ el için olan çıkıntılar solda batmasını istemiyorum buna göre önerebileceğiniz bir mouse var mıdır?
  6. B

Merhaba, şu an kullandığım farem bozulduğu için yeni bir mouse arayışına girdim. Mevcut bütçem 2000 TL gibi ama 100, 200 TL aşılabilir. Ağırlıklı olarak FPS oyunları oynuyorum, bu yüzden mouse imleci takılması gibi kronik sorunları olmamalı. Solak olduğum için simetrik (ambidextrous) tasarımlı...
Geri