Arama sonuçları: *

1. M

Ramler Arasaındaki Fiyat Farkı

evet topladığım kasa full beyaz hatta bu model ram olsun istiyorum böyle farklar olmadığı sürece fiyat pek fark etmez sadece donanımsal fark olmamasına rağmen niye bu kadar fiyat farkı var onu anlmadım
  2. M

ikisi arasında ucuz olandan kastetmiştim tabi ki pahalı ama alıcam birini soldakini alim dimi aralarında fark yok gibi
  3. M

arkadaşlar bu ikisi arasındaki fiyat farkı neden ucuz olan cl 30 diğeri 32 diğer özellikleride aynı ucuz olan daha iyi değilmi
  4. M

Lian Li Unı Fan Reverse Sl Wıreless Lcd İçin Kablosuz Kontrol Cihazı Şartmı

✅ ANAKART: MSI MAG X870E EDGE TI Soket AM5 DDR5 8400(OC)MHz ATX Gaming ✅ İŞLEMCİ: AMD Ryzen 7 9800X3D 4.70GHz 8 Çekirdek 96MB Önbellek Soket AM5 Tray İşlemci ✅ EKRAN KARTI: MSI GeForce RTX 5080 16G GAMING TRIO OC WHITE GDDR7 16GB 256Bit DLSS 4 NVIDIA Ekran Kartı RAM: GSKILL 32GB...
  5. M

aynen knk 6 tane oluyodu bu gün aldığım 3 taneyi iade ettim dediğin gibi 3lü tek paket alıcam sonrada 2 tane normal blade fan alıcam toplam 8 tane lcd fan olucak
  6. M

hocam ben bir yardım edermisin lian li uni fan sl wireless lcd revers 6 tane 2 tanede hava çıkışı için normal blade alıcam bir tane üçlü alsam hepsinde işe yarar dimi [H3 id=''][/H3]
  7. M

hocam bu gün 3 tane aldım onları iptal etsem tek kutu 3 lü alsam onan çıkıcak tek kablosuz kontrol cihazı işimi görmezmi ilk aldığım 3 ün üstünden baya geçti
  8. M

Arkadaşlar, İnce Hesap'tan farklı günlerde Gaming Gecesi kampanyasından bu üründen toplam 6 tane aldım. Sonra birkaç video izledim; videolarda 3'lü paketten kablosuz kontrol cihazı çıktığını gördüm. Galiba tekli paketlerde bunu yollamıyorlar. Bugünkü Gaming Gecesi'nde de 3 tane tekli sipariş...
  9. M

Çözüldü✓ 6400 Mhz ve 8000 Mhz Arasında Kaldım Hangisini Almalıyım

Üstte gördüğünüz RAM'i almayı düşünüyorum, hangisini almalıyım. Yapay zekaya sorduğumda 8000 MHz'in sıkıntı çıkaracağını; mavi ekran, oyunun kapanması ve donma gibi hatalar verebileceğini, bu yüzden 6400 MHz almamın daha doğru olacağını söylüyor. Sizce bu doğru mu? Ya da 8000 MHz alıp bunu...
Geri