Arama sonuçları: *

1. K

Dua Edebiliyorsan Nasipte Varmıdır?

matematik eksiği işte arkadaş zannediyor nufusün %50 si ateist emin ol %50 si ateist olsa kaçanların %70 i ateist olacak zaten savaştan kaçan kendisine müslüman demesin kadın çocuk değil ise bunu öğren önce
  2. K

teistlerin çıkış yolu değil. yardım etmeden geçen herkes günahkardır ancak sen bundan basit kısa bir fikir kazancı sağlamaya çalışıyorsun buda modern ateistlerin en zavallı noktasıdır. hiç değilse antik yunan ateistleri bir şeyler biliyordu hiç değilse bildiğini zannediyordu sana daha sınavın...
  3. K

“Dünyada acı var, öyleyse Allah bireysel dualara yardım edemez” sonucu mantıken çıkmaz. İslam zaten dünyanın cennet değil; iyilik ve kötülükle sınanılan geçici bir yer olduğunu, eksiksiz adaletin hesap gününde gerçekleşeceğini söyler. Çad’daki çocuğu Allah’a karşı koz yaparken, ona yardım...
  4. K

SHİRk E UYMAYAN HERKES GÖZÜMDE 1 VE KARDEŞİMDİR yakında öğretiriz merak etme
  5. K

neyse ben hazar kardeşe selamete kavuşmasını dilerim 3 hayır ile adadan uğurluyor herkesede hayırlı geceler diler ben kaçar
  6. K

hazarın bir gönderisi: az evvel okuduğu gibi anlamadan derin anlamlarına bakmaktan bahseden bu arkadaş başka bir gönderide ne için direkt okuduğunu anlıyor. abicim insanın 1 yolu olur oda ip gibi düz olur birden fazla yola dönen ile muhabbet veya muhattap olunmaz aslında görseldeki saçma...
  7. K

sana 1 kilo altını veren o ama o altın ile fakirleri doyurmak veya sirozdan ölene kadar içmek senin seçimin bunu ilk önce bil öyle anla yani örnek sadece mustafa arkadaşımız 50 milyon dolar istiyor. mesela yani örnek Ne yapacağına o karar verir eğer kabul edilirse. bazen kabul edilmesi...
  8. K

evet öyle hocam selametle söylediğimi unutmayınız olmadığında olmuşcasına sevinin belki korundunuz
  9. K

senin durumun daha vahim amerikadaki hristiyan bile cennete girme ihtimali olabilirken senin olmayacak sebebi ne mi? yanlış bilgilendirilen yönlendirilen hiç öğrenmeyen insanlar affedilip yok edilebilir veya cennete gidebilir hükmü ALLAH verir yazdığına göre sen zaten okumuşsun ee söylemen iyi...
  10. K

hayır ağır gelmesin bilmediğim bir şey varmış dersin sadece. herşeyi bilebilir misin bu sorunun cevabı evet olmadığı sürece böyle demen şart gibi bir şey. örneğin biricik anneme fazla ömür dilerim peki ya bu fazla ömür onun inancsız ölmesine sebep olacaksa? bak böyle masum görünen bir duada...
  11. K

yani beni affeder dersen o seni affeder. onun merhameti azabını geçmiştir. sen dua et gerekirse Rabbine ada günlerini boşver forumu burdaki insanları cevap zaten kalbinde bence şimdi çık güzel bir dinlen sonra dua ile meşgul ol inan benden iyi bir insansındır 1782075605 herşeyin hayırlısı...
  12. K

bitirmiş veya bitirmemiş belki senden daha fazla okumuş veya senin gibi hiç bir şey okuyamamış. önemli olan kalpteki niyettir. ama sen bunu anlayamazsın bu sözler senin yüreğine fazla gelir. siz ne zaman anlarsınız biliyor musun evren kafanıza çökeceği gün. o ne güzel bir gün kıyameti yaradan...
  13. K

bilakis aksine olmaması daha güzeldir. senin bilmediklerini bilen seni belkide büyük bir kötülükten alıkoyar. örneğin basit örnek olacak ama mesela dünyanın en iyi bilgisayarını istedin. ve gerçekten oldu ama bu seni belki bilmediğin günahlara sokacak. [H3...
  14. K

Allah kesinlikle vermeyeceği bir şeyi sana dua olarak hatırlatmaz ama bu kesin vereceği anlamınada gelmez. bu tamamen onun sevgisine layık olmayı gerektirir kimisi yıllarca dağ tepesinde ibadet yapar ama başka birisinin 1 dakikalık duası kadar samimi olmaz. ALLAH a edeceğiniz dualar ve istekler...
  15. K

40000 TL Masaüstü PC Tavsiyesi

sürekli fiyat değişiyor ya
Geri