Arama sonuçları: *

1. fahreneith

❌İndirim Bitti! 2x16 GB Lexar Ram 7600mhz 11389tl, 6000mhz 6349tl

En azindan herkese ince hesapta 500 lira kupon verdiler. Gamin gecesinde uygun urun denk gelirse extra 500 lira indirim iyi gider. Zaten fiyatlar gercek olamayacak kadar guzeldi gece gece yuzlerce kisiye tatli bir ruya gordurdu bir sureligine.
  2. fahreneith

🔥İndirim Philips 5500 Serisi Ep5541/50 22.754 TL

İkisi birbirinden cok farkli makinalar hocam biri kapsül kullaniyor biri cekirdek. Sürekli kapsul alirim dersen nespresso iyi pratik ama maliyetlidir, dolabilen kapsul yada muadilini alsan bu sefer tadı tutmuyor malesef. Philipsin bu modelinde kaliteli cekirdek kahveyi dök kullan arada temizle...
  3. fahreneith

Ps5 İdarelik 1080p 60 Hz Tv ile Oynamaya Değer mi?

Oyun oynamak keyif işi, keyif alıyorsan oynamaya devam et kafa karişacak bir durum yok. Keyif alamıyorsan isterse 8k monitörde oyna fark etmez zamanında ps1 in verdiği tadı şimdi ps5 de alamıyorum bazen.
  4. fahreneith

🔥İndirim Aerocool D501a ARGB 4 Fanlı Beyaz Atx Bilgisayar Kasası 2300 TL

Güzel global marka, neredeyse kaliteli 4 fan parasına. Akvaryum tipi kasalar moda oldugundan bu tip kasaların fiyatları düşüyor heralde, gecenlerde gaming gecesinde lian li 207 lcd ekranlı model 3700 civarı satilmisti 1782252423 Öndeki mesh yapı filitre gibi zaten belki de hava emiş miktarını...
  5. fahreneith

3000 TL Var Mousepad ile Klavye Alıcam Ne Önerirsiniz

Ben bu gün indirimle amazondan gravion kyra aldım kücük, kırmızı switch, kablosuz masada az yer kapliyor. Profesyonel oyuncu degilim arada oyun oynamak ve günlük kullanim icin gayet yeterli. Kullanım amacını belirtirsen ustalar bütcen dahilinde daha iyi öneride bulunabilirler.
  6. fahreneith

A56 mi Xiaomi 15 Pro 5G mi Alınır

Biraz verdiğin bütçeyi aşıyor ama x8 pro iyi bir tercih olacaktır emsallerine göre.
  7. fahreneith

🔥İndirim Havit 120mm Rgb 1800 Rpm Fan 299tl🔥

Hangisi hocam havit mi? Thermalright mı? 1782249493 Fiyat performans acısindan bakarsak bence memnun eder gibi cfm degeri mazeme kalitesi fiyatına göre oldukca iyi duruyor. tabii ki cok daha iyileri vardir ama kesenin azını acmak gerekir.
  8. fahreneith

🔥İndirim Havit 120mm Rgb 1800 Rpm Fan 299tl🔥

https://amzn.eu/d/0dlnk6qb Kalitesini kanıtlamış bir marka adet fiyatı neredeyse aynı gaming gen de beyaz rengi de mevcut
  9. fahreneith

🔥İndirim Pazarama'da 750 TL Hediye Çeki 500 TL!

Aslında 250 lira indirim elde etmiş mi oluyorsun bununla?
  10. fahreneith

❌İndirim Bitti! Trendyol Elektronik 1200/300 Kupon Kodu

Kupon gordükçe birşeyler alası geliyor insanın çok tehlikeli😂
  11. fahreneith

Cmf Buds 2 Plus 1899 (Bugune Kadarki En Düşük Fiyat)

Kağıt üzerinde özellikleri çok iyi duruyor, ses kalitesi nasıl? Jabra elite 3 kullaniyorum karşılaştırmak isterdim.
  12. fahreneith

🔥İndirim Pxn P5 8k Gamepad 1988 TL

Orjinal xbox kolu kullaniyorum arada cok fark var mıdır acaba? Birde keşke beyaz rengide olsaymış belki vardır ama ilanda seçenek göremedim.
  13. fahreneith

Philips All-İn-One Trimmer 7000 Serisi Mg7931/30 2.699 TL (Primeday İndirimi)

Aynı model sadece kutu icerigi biraz farklı...
Geri