Arama sonuçları: *

1. K

Razer Kulaklık Alınır mı

arkadaşlar merhaba razer kraken v4 x kablolu alınır mı? hyperx cloud3ten daha mı iyi? önerebileceğiniz iyi kulaklıklar nedir bu bantta?
  2. K

🔥İndirim Baseus Z1 Aequr Gh02 Gaming Kablosuz Kulaklık 1800 TL

bu mu yoksa hyperx cloud 3 kablolu mu?
  3. K

Kulaküstü Kulaklık Tavsiyeleri: Cloud 3 ve Alternatifler

nasıl hocam memnun musun? ben de kulakiçi kulaklıktan buna geçmeyi düşünüorum
  4. K

Kulaklık Önerisi(Üzgümüm Fazla Uzun)

tercihim kablolu olması çünkü daha ucuz :D kablosuz kullanmam için benim bir sebebim yok daha ucuzsa onu alırım
  5. K

sadlasdlasdhas haklılık payınız yok degil. nova3ten iyi midir bu?
  6. K

Uzun zamandır JBL T110 tarzı uygun fiyatlı kulak içi kulaklıklar kullanıyorum. Açıkçası ses kalitesi veya oyun performansı açısından büyük bir şikâyetim olmadı. FPS oyunlarında da sesin yönünü ve kabaca mesafesini anlamakta bugüne kadar pek zorlanmadım. Kulaküstü kulaklığa geçmek istememin asıl...
  7. K

Oyuncu Mouse ve Kulaklık(Mümkünse Mikrofonlu)

r1 se+ aldım, kaldı kulaklık. iem önerebilir misin?
  8. K

@kar bahsettiğin mouseun se+ versiyonu 1300tl su an https://www.incehesap.com/vxe-dragonfly-r1-se-wireless-beyaz-mouse-fiyati-91009/
  9. K

neden? 1786734365 dediğim gibi yıllarca g300s kullandım hiçbir rahatsızlık hissetmedim ve fiyatı da çok ucuz, daha fazla verirsem bana katabilecğei ne olacak farenin? pahalı ürün almış olma hissi dışında
  10. K

yok evde ses sistemim varda onla dinliyorum ağırlığım oyun olacak ha tabii ki oyun oynarken ya da takılırken falan arada şarkı açarım o kadar da kötü olamaz sanırım 1786733251 şuanda stinger III ile vxe r1 baz aldım araştırmaları bunlar üzerinden gideeceğim teşekkürler
  11. K

3 ana tutuş varmış ama bunların alternatifleri de oluyormuş %50 %50 gibi ya açıkçası her anlamda ilk tercihim kulakiçi ama uzun kullanım yaptığımda cilt rahatsızlığımdan dolayı kulakiçime kir gidiyor ve tıkanıyor bir kaç ay içinde bu sıkıntı yaratıyor ondan farklılık olması amacıyla kulaküstü...
  12. K

tam su an mouse nasıl seciir videosu izliyoduk ve ilk defa tutuş şekillerinin isimlendirildiğini gördüm ve test ettim :D Şunu farkettim fare dik değil sola açılı duruyor, ornegın x ekseninde sola(-x) dümdüz sol yapmak istediğimde yani fare hareketi için benim elim -x -y olarak gidiyor tutuş...
  13. K

yok hayır bu tip ürünlerde sıfır şart
  14. K

evet piyasayı bilmiyorum açıkçası şöyle bi göz attığımda fareler 1.1-5k kulaklıklar da 3-7k arası lakin 3 le 7klık arasında ne fark vardır bilmiyorum. oncelıgım fp olması lakın gercekten iyi bir parça varsa bütçeyi esnetirim sonuçta 1 kere alıyorum 5 sene götürüyor
  15. K

farede makro ayarlanabilir olmasını istiyorum hem başmarmak hem işarete uygun üstte olması avantajıma olur
  16. K

Selamlar, hazır gaming gecesi geliyor önerebileciğiniz fare ve kulaklık var mı? açıkçaso fareye aşırı para vermek istemiyorum 10 yıldır g300s kullanıyorum açıkçası hala da memnunum.Esporcu falan olmayacağım.Kulaklık ise genelde kulakiçi kullanıyorum 5 sene önce 300 TL'ye aldıgım bir şey ondan da...
  17. K

Yardım Mesh Mid Tower Atx Kasa Önerisi

karar verdim demek doğru değil düşünüyorum
  18. K

Yardım Mesh Mid Tower Atx Kasa Önerisi

Arkadaşlar merhaba bir kaç araştırma sonucunda NZXT H5 flow RGB almaya karar verdim. Şu an 4000 civarında bulunabiliyor. 3000-5500 bandında alınabilecek en iyi mesh kasa hangisi? Özellikle mesh istiyorum çünkü yerde ve sağa yapışık olacağı için hava akışı olmayacak, alt kısmında da filtre...
  19. K

Çözüldü✓ 7800x3d Boşta 60+ Derece

hocam kasadan memnun musun? bu arka ve alt taraftaki fanlarin orada filtre var mi? takilip cikarabiliyo mu?
  20. K

Rust FPS Drop Yiyorum

güvenilir olması açısından kurulum paketini yazmak yerine linki attım videodan bak(DOĞRU YAZDIGINA EMIN OL) uygulamada onemlı kısım tweaks kısmı recommendedi tikle ondan sonra maddelere bi bak üst taraftakilerden çoğunu seçiyorum ben işine yarayanlara göre tikle uygula. alt kısımda o10shut up...
Geri