Arama sonuçları: *

1. M

70-75k Bütçe ile Ayrı Ayrı Ya Da Hazır Sistem Önerisi

Hocam değerli yanıtın için teşekkür ederim, söylediklerini dikkate alacağım ama indirim konularını takip etmede ve hangi dönemlerde indirimler olduğunu bilmiyorum gaming gecesi hangi firmaya ve hangi döneme ait bir indirim dönemi detay verebilir misin? 1782680410 Zaman ayırdığın için ayrı...
  2. M

Hocam çok kararsızım almışken uyumlu ve parasına değen bir kasa almak istiyorum. Bu yönde tavsiyelerinize açığım hele parça parça yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum.
  3. M

Şu anki fiyatlarından düşmesini beklediğiniz var mı hocam ben almayı planladıklarımı düzenleyip bu konuya eklemeyi düşünüyorum ak akçeden en uygunlarını listeleyerek almayı düşünüyorum.
  4. M

https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-actk-v1-sapphire-radeon-rx9070xt-pulse-gaming-16gb-ryzen-5-7500x3d-16gb-ddr5-1tb-nvme-m2-ssd-oem-paket-p-58486 Hocam bahsettiğiniz sistem bu galiba ama benim seçtiğim anakartta 2 M2 slotu var ve ram sanki bundan daha iyi gibi bir de PSU sizce iyi mi nasıl ben...
  5. M

Bütçe:70-75 k işlemci olarak Ryzen 5 7500x3d ekran kartı sapphire pulse 9070xt anakart colorfl battle ax b650m e pro v14 ram 16gb ddr5 6000mhz cl30 depolama 1tb ssd şeklinde düşündüğüm hala psu kasa ve soğutucu bulamadığım şu an bu saydıklarımın 67.5 k ettiği bir sistem toplamış...
Geri