Arama sonuçları: *

1. yigitmanski

Özel Ders Vermek İstiyorum Ancak Öğrenciyin Asıl Bulacağımı Bilemiyorum.

Matematik 2.sınıf öğrencisiyim ve açıkçası notlarım da gayet iyi durumda, matematiği sevdiğim için ve kendime harçlık çıkarmak adına özel ders vermeyi düşünüyorum ancak öğrencileri nasıl bulacağım konusunda bir fikrim yok. İstanbulda olduğum için Bakırköydeki vs dershanelerle konuştum ancak...
  2. yigitmanski

Özel Ders Vermek İstiyorum Ancak Öğrenciyin Asıl Bulacağımı Bilemiyorum.

Matematik 2.sınıf öğrencisiyim ve açıkçası notlarım da gayet iyi durumda, matematiği sevdiğim için ve kendime harçlık çıkarmak adına özel ders vermeyi düşünüyorum ancak öğrencileri nasıl bulacağım konusunda bir fikrim yok. İstanbulda olduğum için Bakırköydeki vs dershanelerle konuştum ancak...
  3. yigitmanski

Yardım Yamaha Xmax Nasıldır ? Alınır mı Sizce ?

Daha önce sürdüğüm bir motor. Daha farklı motorlar sürmüş biri olarak çok konforlu kalıyor diğerlerine göre, kesinlikle şehir içi için bire bir. Benim sürdüğüm model XMAX 250ydi, 2022 olması lazım, kilometresine dikkat et bence biraz yılına bağlı tabii ama 25k km yi de geçmesin bence ve ağır...
  4. yigitmanski

Ps5 İçin Monitor veya Tv Tavsiye

Bence o zaman yani büyük ekran önceliğin olsun panel tipine bakabilirsin ama sadece oyun oynamam diyorsan Samsung'un smart monitörleri var 32" ve 43" olmak üzere. Yanlışım yoksa 60hz ler ama 4k çözünürlük olması lazım bir tık senin seçimine kalıyor burası eğer 4k oynama gibi bir derdin yoksa 32"...
  5. yigitmanski

Ps5 İçin Monitor veya Tv Tavsiye

Eğer rekabetçi oyun vs takılmicaksan bence 60hz 4k bir monitör veya TV alınabilir. Çok TV lere hakim değilim ancak monitör konusunda önerilerim açıkçası min 27 inç ve 2k alman yönünde olur. Büyük ekranda keyif yapıcam dersen bence 43 inçliklerden başlayabilirsin. 55 e vs de bulunuyor o yüzden...
  6. yigitmanski

Macbook M4 İçin 2.Monitör Önerisi

Hocam ikisine de baktım MSI modelinde hoparlör varmış ekstra önemli mi bilmiyorum sizin için ama belirtmek istedim. Ekstra olarak kontrast oranı daha iyi gözüküyor MSI modelinin. Harici diğer durumlarda Lenovo modeli daha mantıklı. Ve eğer monitör kolu alacaksanız MSI modelinde kullanamazsınız...
  7. yigitmanski

MacBook Air 24gb ram vs Pro 16gb ram

Saydığın sebeplerden dolayı kesinlikle Macbook Pro. Ben de yazılımla ilgilendiğimden Mac aldım, hem taşıma açısından hem de kullanım rahatlığı açısından ve gayet memnunum. Bendeki model M4 air 24gb ram ve 512 depolama. Yapacağın işler hafif ve MacOS, Windowsa göre çok daha optimize çalışan bir...
  8. yigitmanski

Macbook M4 İçin 2.Monitör Önerisi

Bütçe bilgisi lazım biraz daha ancak attığınız ürünün fiyatı civarında bir bütçeniz varsa genellikle full hd monitörler yani 1080p, bence daha keskin bir görüntü kalitesi için 24 inç almanız makul olur. Onun haricinde renk destekleri ve panel tipleri önemli. IPS bu bütçede en iyi renkleri verir...
  9. yigitmanski

İleride Alacağım PC İçin Önerileriniz Neler Olur?

Dostlar merhabalar iyi günler, yakın bir zaman diliminde bir MacBook ve Ps5 almıştım ve açıkçası performanslarından da memnunum, ancak bilgisayar toplamak da bir heves ve gerçekten oyun fiyatları olsun oyun çeşidinin fazlalığı olsun ps5 ten kat kat iyi kalıyor. Açıkçası yakın bir zaman diliminde...
Geri