Arama sonuçları: *

1. B

5070 Sistem Önerisi Lazım

arkadaşlar merhabalar bütçem 75-80K arası taksit ile alacağım olabilirse 9 ay taksitle satılan ryzen 7 7800x3d ve 3 fanlı rtx 5070 sistem önerisi verirmisiniz monitörüm var zaten(daha çok oyun ve yayın açmak için alıyorum)
  2. B

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

arkadaşlar şuan biz indirimli fiyatlarını görebiliyormuyuz yoksa saat 22 oluncamı gözükecek 1783103419 birde her üründe taksit geçiyor değilmi hiç almadımda
  3. B

Sistem Topladım Olmuş Mu?

aynen hocam peki bir şey soracağım anakart yeterli demiştiniz neden başka anakart tavsiye ettiniz
  4. B

yok hocam size güveniyorum ama ben 9070 çok istemiyorum genel olarak ne kadar iyi olursa olsun sıcak bakamıyorum ya kart güçlüdür tabi oradan yana hiç sorun yokta sıcak bakamıyorum genel olarak
  5. B

yorumunuz için teşekkür ederim daha toplamadım en yakın zamanda bunu almayı düşünüyordum sizlere sorayım dedim fikir almak açısından iyikide sormuşum
  6. B

hocam haklısınız 12 gb vram az ama ben bunu almayı düşünüyorum şahsen RX9070XT almayı hiç tercih etmem ve amd sevmiyorum direkt eğer sistemde gereksiz düşündüğünüz parçalar varsa lütfen söyleyin değiştireyim ekran kartı ile işlemcimi değiştirmeyi hiç düşünmüyorum bi ramde kararsız kaldım kasada...
  7. B

6000MB okuma ve 4000MB yazması var hocam 1783092169 hocam 5070 hayalim ya nvidia seviyorum o yüzden öyle almak istiyorum anakart yetersiz olduğunu bende düşünüyorum,ram olarak kasada güzel durur diye onu seçtim yoksa 1x 32 gb vardı ki oda kötü aslında 7800x3d içinde yapay zekaya sormuştum sıvı...
  8. B

hocam belirtmeyi unuttum 2x ram 32 gb olacak toplam birde neden olmamışki
  9. B

Arkadaşlar ben yalan söylemeyeyim çok anlayan birisi değilim özellikle anakarttan o yüzden genel olarak size alacaklarımı söyleyeyim alınır mı alınmazmı söylerseniz çok sevinirim Ekran Kartı: MSI Msı VGA Geforce Rtx 5070 12G Shadow 3x Oc RTX5070 12GB Gdrr7 192B DX12 Pcıe 5.0 X16 işlemci: AMD...
  10. B

Gamegaraj Elite S67 Alınır mı ?

Harbi öyle bir şey varmı ben yok diye biliyorum birde peşin fiyatına taksit diyon
  11. B

Gamegaraj Elite S67 Alınır mı ?

Öyle bir şey mümkün ise bende yapacağım ama peşin fiyatına değildir ya benimde durumum arkadaş gibi axess ile alabilirim vade farksız 9 taksit ile
  12. B

5070 Sistem Topladım Nasıl Alınır mı?

yokmu kimse yazacak ya
  13. B

103k hocam 1783024813 up
  14. B

ram 2x 16x2 32 gb şeklinde olacak
  15. B

Arkadaşlar ben yalan söylemeyeyim çok anlayan birisi değilim özellikle anakarttan o yüzden genel olarak size alacaklarımı söyleyeyim alınır mı alınmazmı söylerseniz çok sevinirim Ekran Kartı: MSI Msı VGA Geforce Rtx 5070 12G Shadow 3x Oc RTX5070 12GB Gdrr7 192B DX12 Pcıe 5.0 X16 işlemci: AMD...
Geri