Arama sonuçları: *

1. lowwys

PC Toplama: Parça Parça mı Hazır Sistem mi?

Hocam bu tarz bi monitör deneyimledim lag fazla var o yüzden oledi tercih ederim
  2. lowwys

hocam sağolun ama 4 k gerek yok 2k da oynarım zaten sistem geresinimleri 2k ya tam uygun şekilde olacaktır bide 25 k ıps verceme olede versem daha mantıklı bence
  3. lowwys

hocam ona soğutucu monitör eklersen fiyatı aşıyor aşırı zaten 1783270377 genel ve o monitörü beğeniyorum 1783270458 hocam zaten linktekiler gibi kalitesiz seçim yapmadım bu yüzden bu fiyat
  4. lowwys

monitöre o kadar para vermem gibi hocam 30fln veririm ama 30 üstüne çıkmam gibi setubu 1.5 ay içine toplıcam
  5. lowwys

%90 oyun 1783263801 Oledler pahalı baya ama önceden ıps ve oled deneyimim oldu o yüzden oled kullanacağım listede var önerin varmı hocam
  6. lowwys

hazır sistemlerde parçalar kısıtlı oluyor ama
  7. lowwys

hocam ben yeni PC topluyorum ama aklımda bir soru var. Sistemi tek tek toplamakmı mantıklı yoksa parçaları yükseltip hazır sistemmi almalıyım bütçem? 150-160 k. Parçalar linktedir. https://www.incehesap.com/lexar-nm990-1tb-gen5x4-14000-7500-sn-nvme-pcie-m-2-ssd-lnm990x001t-rnnng-fiyati-86540/...
  8. lowwys

Yardım Jungle Leopard Pf 360 CPU Su Aıo Soğutucu Sıvı Soğutma Alınır mı??

fiyatına göre nasıl bir marka iyi mi? kötümü modeli
  9. lowwys

Yardım Jungle Leopard Pf 360 CPU Su Aıo Soğutucu Sıvı Soğutma Alınır mı??

beyler sıvı soğutma konusunda çok kararsızım ekran kartı 5070 işlemci olarak 7800x3d alıcam ve bunları güzel soğutacak sıvı soğumaya ihtiyacım var lcd ekranlılar çok hoşuma gidiyor bu linkteki sıvı soğumta 10 k civarında aranızda kullanan varmı veya önereceğiniz sıvı soğutma varmı...
Geri