Arama sonuçları: *

1. Soluk Mavi Noktalar

Yks Sürecini Düzgün Yönetememek

Teşekkürler ederim hocam. Biliyorum çok zor gerçekten zor ama elden çare gelmiyor hatalarım sonucu bu duruma düştüm. Aslında dgs de düşündüm ama onda da kontejan azlığı ders saydırma mevzusu falan yks daha mantıklı geldi.
  2. Soluk Mavi Noktalar

Nerdeyse aynıyız hocam tek farkımız benim obp biraz daha yüksek .Benim de 75 netim geliyordu o tyt günü battık. Ben de kırık obp ile ilk 50 bine girmeyi hedefliyorum. Bir de bu kadar zaman geçince toplum ve akraba baskısı var onların dırdırı hiç çekilmiyor zaten. Depremden dolayı da...
  3. Soluk Mavi Noktalar

B Bende aynı şekilde tüm tuşlara basacam. Bende KPSS'ye girmeyi düşünüyorum. MSÜ'ye girecem Yks'ye de ama kırık obp ile biraz zor olacak. Olsun 3 yıllık eşekliğimizin sonucu. Hiç ümidim yok ama polislik ve jandarmalık sınavına da gireceğim. Allah şimdiden kolaylık versin.
  4. Soluk Mavi Noktalar

Sağ olun çok teşekkür ederim. Parasızlık hakikaten can sıkıcı bir durum zaten maddi durumu iyi olan bir aile değiliz. Hastane de çalışan bölümler sanki daha iyi tapu kadastro okuyup atandıktan sonra devam zorunluluğu olan bölümlerde nasıl derslere gidip geleceğim biraz sıkıntı olmaz mı...
  5. Soluk Mavi Noktalar

Teşekkürler, jandarma alımlarını tamamen unutmuşum ona da başvuracağım.
  6. Soluk Mavi Noktalar

[H3 id='Yks+Srecini+Dzgn+Ynetememek']Yks Sürecini Düzgün Yönetememek[/H3] Arkadaşlar selamlar herkese Cevaplarsanız sevinirim. Şimdiden okuduğun için teşekkür ederim. Şimdi ben 12. Sınıfta nasıl olsa herkes mezuna kalıyor bende kalırım diyordum. Sonuç olarak 500 bin yaptım Sonra dershaneye...
Geri