Arama sonuçları: *

1. H

Bilgisayar Almak İstiyorum

çokta fiyat farkı yokmuş hocam diğeri alınır yarında bakarım bakalım ikinci ellere 1783644490 bende zaten burdan bi model beğenmiştim sonra ram baktım cacık vazgeçtim modelden
  2. H

aslında hiç fena gözükmüyor sadece ramin markasını tam anlayamadım düşünülebilir
  3. H

hocam sence anakart ne olmalı b650 r düşünüyorum 2 ssd yeri olduğu için birde bu psu işini falan çok bilemiyorum kasa soğutucu önerme şansın varmı dediğin ekran kartına
  4. H

tabii ki hocam sabah yazacağım size çok güzel olur yardımcı olman
  5. H

peki hocam bu 2.el yerler sadece sahibindenden falan mı toplanır varmı önerdiğin yerler
  6. H

zaten bir ps5im mevcut o kadarda çok büyük bir sisteme gerek duymuyorum sahibindendede 32 gb ramli vs sistemler gördüm 55 60 bin lira civarı ama güvenemedim sence direk kasa alınır mı ikinci el sadece toplanır mı 1783641450 zaten bir ps5im mevcut o kadarda çok büyük bir sisteme gerek duymuyorum...
  7. H

merhabalar bu yaz çok heveslendim bir bilgisayar toplamaya ama sanırsamda fiyatlar çok artmış bi iki model beğenmiştim onlarında rami ekran kartının 8 gb olması falan beğenemedim ikinci el fiyatları daha uygun geldi ama ikinci elede güvenemedim napacağımı bilmiyorum tavsiye verirseniz sevinirim...
Geri