Arama sonuçları: *

1. L

Yardım 3 Monitörden Hangisini Almalıyım? Ya Da Daha İyisi Var mı?

knk 2750 ye satan biri var en ucuza yorumlarda 2500 e düşersen direk alırım demişler sen 3000e satıcaksan ilk bunun satılması veya 2500e satman gerekebilir,şuan piyasadki çoğu monutor mesela geçen donanım arşivinin bi video vardı exkaliburdu heralde markası monutorun 1ms diyen monutor 8ms çıkmış...
  2. L

eğer 2. monutor olarak alıcaksan kaliteli ama az hz li olanını alabilirsin zaten orda discort spotify falan açıcaksan hz çok farketmez ama oyunu 2 ekrana yayıcaksan aynı hz değerinde kullanmalısın dediğin monutore bakıp cevap vericem,5400 diyor senin monutorun sıfırına 3000 e rahat rahat...
  3. L

Yardım Monitör Konusunda Öneri - Yardım

27 inc cs go gibi oyunlarda sıkıntı çıkarabilir diye duyuyorum youtube kanallarının çoğunda ama bence sıkıntı çıkarmaz ama ikisinden birini alıcaksan bence rog olanını al
  4. L

Sice Bu Monitör Nasıldır? (LG 32 Ultragear 32gx850a-B 0.03ms(Gtg) 165 Hz)

güzel ama bence asusun oledlerinede bir bakabilirsin onlarda gayet kaliteli oluyor
  5. L

Displayport Görüntü Hatası

nvidia appten kontrol et uygulayı aç sistem aşağıya kaydır ekran özellikleri:kullandığın monutor marka model çıkıcak ona tıkla yenileme hızını 240 yap değilse ekran 1 sn gidip gelicek
  6. L

knk bence o markalardansa asus tuf ucuz ve güvenilir bi marka ve model fast ıps oluyorlar ve ms leri düşük oluyo men 3 aydır asus tuf 24.5 inçlik bi modelini kullanıyorum tek sıkıntısı geceleri her ıps panel gibi ışık sızması farkediliyor ama oyunlarda fark edilebilecek bir şey değil siyah...
  7. L

1500 Dolar Bütçeye Gta 6 Oynatabilecek Sistem Tavsiyesi

güzel seçmişsin parçaları ne işlemci ekran akrtına göre düşük kalmış ne ekran kartı işlemciye göre düşük kalmış bende güncel olarak 7800x3d kullanıyorum taş gibi işlemci ama tek önerim ekran kartının markasını değiştirebilirsen güzel olur yanlış anlama pny kötü bi marka değil ama soğutma plakası...
  8. L

Iem Kulaklık Önerisi

IEM kulaklık hiç kullanmadım ama yorumlarına göre beğenilen bir kaç model var https://wraithesports.com/products/wraith-evox-iem-kulaklik https://wraithesports.com/products/kiwi-ears-cadenza
  9. L

Mouse ve Klavye Önerisi

bencede wraithin w60 veya öbür modellerini almanı öneririm ama numpad kullanıyorsan pekte bildiğim bi marka ve model yok ama mouse olarak [H3...
  10. L

Sistemi Yükseltme Hakkında

bencede ddr5 e geç ucuz yollu 7500f rx9060xt alabilirsin ama ondan önce bi kendi toplama fiyatına bak bide hazır sistem fiyatlarına bak istediğin şekilde alırsın oynadığın oynlara göre değişir tabi yorumum ağır oynuyorsan ekran kartını yükseltirsin hafif oyunlardada en fp bu ekran kartı var
  11. L

Masaüstü PC Değerlendirme

knk hikayeli oynamıyosan fiyatı indirebildiğin kadar indir 10 a kadar falan inerse al bence hikayerli oynamıyosan valo oynuyosan üzmez
  12. L

Öneri Kablosuz Manyetik Klavye Önerisi !

Gamepower nexa he60 var manyetik switch 1 aydır kullanıyorum bence güzel ama kablolu, rapid triger snap sap gibi özellikleride var bi bakmanı öneririm fiyatıda gayet ucuzdu
Geri