Arama sonuçları: *

1. B

🔥İndirim Adidas Gazelle Unisex Sneaker 1820 TL

İptal mi diyosun alcamda boşuna iade beklemiyim
  2. B

🔥İndirim Adidas Gazelle Unisex Sneaker 1820 TL

Alıyımı iptal gelirmi boşa iade beklemiyim, satıcı Adidas orjinaldir herhalde
  3. B

🔥İndirim Bahs Rice Cream Chocolate 800 Gr 18 Servis 158 TL

4lü protein var bende kargo hariç 167 TL, kargoyla birlikte 227 oluyor
  4. B

🔥İndirim Nviea Dudak Bakim Kremi 64₺🔥

Bendede öyle
  5. B

Ptt Avm Ryzen 7 7800x3d Alınır mı?

1 hafta önce PSU aldım paketlemesi felan iyiydi inventus bilgisayardan alabilirsin
  6. B

🔥İndirim Xdrive 15 Li Plus Profesyonel Oyuncu Koltuğu - 8.749 TL

Deformesi yırtığı yoksa ve fonksiyonları çalışıyosa al bence iyi fiyata bulmuşsun bide boyun yastığı biraz sert onun fermuarını açıp içindeki yünden biraz alırsan yumuşuyo
  7. B

🔥İndirim Xdrive 15 Li Plus Profesyonel Oyuncu Koltuğu - 8.749 TL

Ben kullanıyorum kumaşı falan terletmiyo ama uzun kullanımda gıcırtı yapmaya başlıyor WD 40 Alman gerek
  8. B

Yardım Kasanın Fanlar Dönmüyo Yardım

CHA fan 2 ye takılıydı CHA fan1 yaktım oldu sağolasın
  9. B

Hepsini yaptım aslında ama yarın tekrardan yapıyım belki hatam vardır akşam akşam uğraştığının için sağol valla
  10. B

Asus a21 plus B650m-k
  11. B

Selamın aleyküm bugün nihayet tüm bileşenler geldi herşeyi taktım sorun yok çalışıyor, ama kasanın fanları dönmüyor, kasanın arkasında fanların kabloları hep birbirine baglanmış ve 2 adet kablo çıkıyor, biri argb için olan kablo onu taktım ve şuan argb çalışıyor, diğerinde 3 pinlik bir kablo ama...
  12. B

Yardım Oyun Ekipmanları Seçimi: Mouse, Klavye ve Mousepad

Bende mouse olarak A9 ultimate kullanıyorum valla rahat ama 8k da kullanmıyorum işlemci çok yoruyo, klavye w60 kullanıyorum ama senin bütçe fazla bence daha iyi bişey alabilirsin istersen
  13. B

Yardım Oyun Ekipmanları Seçimi: Mouse, Klavye ve Mousepad

Fps oynuyorsan speed hikaye ağırlıklı oynuyorsan hibrit al mouse pad ben wraith spirit of aim kullanıyorum ve memnunum klavye kablolu, kablosuz ,mekanık, manyetik biraz araştır kendine uygun olanı al ama bence manyetikler daha kullanışlı mekaniklerde switch bozulma olayı manyetiklere göre daha...
  14. B

Öneri 50cc Motor Onerisi Yardım

Selamın aleyküm mahellede kullanmalık yokuşu rahat çıkan 30-40 bin bandında 50cc 2. El motor almayı düşünüyorum ama motordan hiç anlamıyorum, anlayanlar yardımcı olabilirmi
  15. B

5 7500f İçin Kule Tipi Soğutucu Lazım

Selamın aleyküm bugün bütün bileşenleri tamamladım kule tipi soğutucu kaldı 5 7500f için thermalright assasin spirit 120 V2 almayı düşünüyordum 1300tl ye ama 7500f için soğutucu ya okadar vermene gerek yok dediler şuan sistem tamamen beyaz soğutucununda görüntüyü bozmasını istemiyorum...
  16. B

Asus Prime B650m-R AMD B650 Am5 Soket Ddr5 7200 Anakart 4.496,00tl

B650m k aldim sağol tavsiyen için bide ekran kartı olarak rtx 5060 alcamda şuanda fiyatı 21-22k arası cuma günü gaming gecesini beklesemmi yoksa daha da artmadan alsammı kararsız kaldım
  17. B

Asus Prime B650m-R AMD B650 Am5 Soket Ddr5 7200 Anakart 4.496,00tl

Değermi çok fark varmı M2 soğutucu dışında
  18. B

🔥İndirim North Bayou Nb F80 17-32" 949tl

Aldım teşekkürler
  19. B

🔥İndirim Xdrive 15'li Plus Profesyonel Oyuncu Koltuğu Kumaş Gri 8.594₺

Aktif olarak 15li plus kullanıyorum rahat iyi koltuk tek sıkıntısı boyun yastığı biraz sert
  20. B

Yardım Valorant Tpm Hatası Asus Tuf Gaming B850-E

sorun Tpm kaynaklıysa oyun açıldığı an uyarı gelir Tpm 2.0 öyle oluyorsa mecbur açman veya kapatman gerek tam hatırlamıyorum işte biostan bak açıksa kapat kapalıysa aç bi değiştir yani dene belki düzelir
Geri