Arama sonuçları: *

1. B

Samsung Serverları Kayıtları Açıldı‼️

Hocam 1 hafta içinde heryere yayılmış olur inanıp inanmamak size kalmış
  2. B

Görürüz maksimum 1 haftaya yedircem sana bu yanıtını Ekstradan daha çok yeni açıldı maksimum 1 haftaya her yere yayılmış olur arkadaş bir tane Google araması yaparak bulabileceğini falan sanıyor
  3. B

50 Bin TL Civarı Telefon Önerisi

Xiaomi 15T pro veya s25 olabilir yurt dışı cihaz alma şansı varsa Xiaomi 17 ultra alınabilir
  4. B

Yardım S26 Kayıtlı Vs Iphone 17pro Yurt Dışı

Hocam güvenilir bir yere yaptırırsanız sıkıntı çıkma ihtimali çok düşük
  5. B

Bende burdan gördüm sanırım dolandırıcı değil ama dikkat etmek lazım asıl siz biraz araştırma yapın hocam yanlış bilgi demeden önce iyi forumlar Yotube kanalı:https://youtube.com/@uzmanmobilyazilim
  6. B

Hocam s25 s24 s23 bide flip7 ye kadar daha üstü olmuyor açtığım konuda belirttim 1789049221 Eğer Xiaomi yada pixel alıcaksa tr den server kayıtlı sarı sitede dolu yurt dışı daha pahalıya gelir vivoda kayıt diye bir şey yok Xiaomide düz 17 alınabilir büyük ekran istemiyormuş
  7. B

Hocam bence 40k çok bide üstüne 15k bence çok pahalı değmez alınmaz
  8. B

Hocam aslında mantıklı açılalı 1 hafta bile olmadı fiyatlar bi düşüşün sarı siteye kayıltı s25u lar 40-45k dan düşmeye başlar gibi
  9. B

Özür dilerim hocam sadece önerdim
  10. B

Hocam şuan yeni açıldı ondan pahalı fiyatlar düşer ayriyeten şuan cihazları kapalı olan ve açmak zorunda olanlar için gibi bir şey şuan sıfır cihaz alıp kaydettirmek saçma ama s25u falan almışıtr 35-40k ya onu kaydettirmek için kullanabilir şuan çok pahalı 1789046608 Güzel cihaz hocam bende 15T...
  11. B

Hocam direk böyle denmez telefoncular bazen sıkıntı çıkmasın diye kapatıyo dikkatli olmak lazım başıma geldi çünkü 1789046283 Benim bildiğim evet ama yaptırmadan önce sormanız en sağlıklısı 1789046309 Hocam telefon +400 dolar şeklinde
  12. B

Hocam sarı siteden s25 ultra alın kaydettirin kendiniz Samsungun server kayıtları açıldı
  13. B

Merhaba arkadaşlar direk konuya girelim Samsung server kayıtları açıldı çoğu telefoncu açılma imkanı yok diyorlardı demekki boş konuşuyorlarmış.Şuan itibariyle Samsung server kayıtları açıldı bu da şu demek artık yurt dışı cihazlarınızı server kayıt yaptırıp kullanabileceksiniz demek.Malesef S26...
  14. B

❌İndirim Bitti! Redmagic Astra 2 Ön Sipariş İndirimi

Bu kadarda değil hocam ülkede bilinse belki çokta bilinmiyorki sizin dediğiniz gibi normal kitle bilmiyor böyle cihazları
  15. B

Redmagic Astra 2 Hakkında (Fiyasko)

Yüksek ihtimalle
  16. B

Temiz cihaz bataryası ölü değilse alınır
  17. B

Anladım hocam
  18. B

❌İndirim Bitti! Redmagic Astra 2 Ön Sipariş İndirimi

Hocam sizi bu vidyonun yorumlarında söyledim öyle bir şey yok 48 bin TL ile şuan satışta 1788898200 Evet hocam
  19. B

Hocam xiaominin pad 9 serisine göz atabilirsiniz Çin fiyatı kur ile çevirdiğiniz zaman sanırım 35 bin TL idi pro Max modeli için bu fiyat 1788898066 Parası çok vardır işi budur gibi gibi
Geri