Arama sonuçları: *

• Users: sadqq
  • Order by date
  1. S

Ekrana Ne Olmuş Olabilir?

Telefonun içinde yaşayan birileri flash tutuyor olabilirmi
  2. S

Çözüldü✓ OEM Sistem mi, İndirim Kovalayıp Tek Tek Almak mı?

Ben bir problem göremiyorum istediğin şekilde parça seçersen tabii ki fiyat ucuz toplanan sistemlerden pahalı olucak yaptığın özelliştirmede en iyi şekilde olmuş 7800x3d olsa onu seç derdim fiyat farkına değicek bi yükseltme değil çünkü 9800x3d
  3. S

İşlemci Soğutucu Önerisi?

BU cevap yapay zeka tarafından yazılmıştır ! . "Performansına veya fanın yetip yetmeyeceğine laf etmedim zaten hocam. Sadece görsel tasarımı kişisel olarak bana çok hitap etmedi, onu espriyle karışık belirttim. İsteyen tabii ki alsın."
  4. S

İşlemci Soğutucu Önerisi?

Ben bu tarz gözüken bi soğutucu şahsen evime sokmam satın almayı geç performans önemli değilde kortisolum yükseldi linki açınca
  5. S

Ekrana Görüntü Gelmiyor Dram Işığı Yanıyor

Gpu sök açmaya çalış anakarta bağla görüntüyü
  6. S

Monitör Önerisi Fhd mi 2k mı ?

2k al 1080e ihtiyacın yok cs valoyu da 2k da oyna ben öyle yapıyorum
  7. S

Yardım 5.1 Ses Sistemi PC Ye Bağlanmıyor?

Sayfayı okurken kahkahayı patlattım valla
  8. S

Yardımcı Olrusanız Sevinirim , Hiç Bilgim Yok

Ancak attığınız 9070xt li sistemi ben tavsiye etmiyorum şahsen 5070 olanı alırdım çünkü parçaların kalitesi değişti işlemci düştü , hazır sistemlere baktım ve en düşük 9070xt şuan attığınız sistem . 5070 ve AMD olanı tercih etmeniz hem görsel açıdan hem kalite açısından daha iyi olabilir...
  9. S

dün yapılmış bir test videosu Kıyaslama görmeniz için güzel olur sizde anlarsınız durumu
  10. S

Korsan Oyun İndirip Oynamalımıyım

https://www.gamesatis.com/uplay-hesap-satisi/assassins-creed-shadows-digital-deluxe-oto-guard-234074 Doğru bi yorum geldi 20 tl vermek istiyorsan al böyle oyna
  11. S

Sistem özelliklerini yazarmısın
  12. S

Yok hiç olmuyor hangi oyundan bahsediyorsun online fix tarzı şeylerde yaşayabilirsin, sistemim yeni dedin Donanım açısından bir şey olmaması lazım daha detaylı anlat -Bence kimse offline oyuna 70 dolar para vermemeli onun yerine sokak hayvanlarına mama dağıtın korsan oynayıp
  13. S

Sormak istediğin herşeyi sorabilirsin bilgi sahibiyim https://fitgirl-repacks.site/assassins-creed-shadows/ Bunu indirmek istiyorsan bilmen gereken şeyler var , virüslü linkler var heryere tıklama öncelikle reklam engelleyici kullanman gerekiyor bu sitede bile virüs indirenler var zeka...
  14. S

Fitgirlden başka yerden indirme bakma türk sitelerde bile virüs bulaştı pcye
  15. S

Pc kullanım amacı oyun oynamak olucak ise ekran kartı olarak 9070xt kullanan bir sistem var olan 5070 den %15 20 daha iyi çalışmakta benzer fiyatlar ile. Eğer oğlunuz yapay zeka ile ilgisi yoksa örneğin görsel üretme ai lokal kullanma Nvidia o konularda daha tercih edilmesi gereken bir kart...
  16. S

Ek olarak CPU gücü takılı mı parçaların ismini yazarsan daha detaylı yardımcı olabiliriz
  17. S

Güle güle kullan kasayı , bios güncelmi ve cpu nun çalıştığına eminmiyiz 2. el bazen parçaları başka sisteme takınca bozuluyo düzeliyor Ne alaka diyen olursa ekran kartım çalışmıyor görüntü yoktu, başka pcde denedim sonra geri taktım normal çalışmaya devam etti
  18. S

Şu Zamanda Alınabilecek En İyi F/P 2 Tb SSD Nedir Bütce 12000tl

Bunu inceleyin https://www.amazon.com.tr/dp/B0GCJQFJ7H?psc=1&language=tr_TR&psc=1
  19. S

20/25 Bin TL Sadece Valorant Oynanacak Laptop Arıyorum.

Fan sesi yüksek çalışıyormuş onun dışında bir sorunu genel olarak yok temiz duruyor alinabilir gibi
Geri