Arama sonuçları: *

1. fiyoufy

30-35k Bütçe ile Laptop Önerisi

yani hocam mantıklı geldi sonradan ram alıp yükseltirsem gayet iyi olur gibi
  2. fiyoufy

sorun degil hocam canınız sagolsun
  3. fiyoufy

hocam 35 ile 45 arasında 1-2k oldugunu sanmıyorum ve dediginizi anlıyorum o yüzden teşekkür ettim zaten.
  4. fiyoufy

Dedigim gibi hocam bütceyi esnetme imkanım yok yinede uğraştıgınız için teşekkürler
  5. fiyoufy

Hocam zaten mühendislik bölümü olmadıgından ders notları ve gündelik hayatta oyun vs için taşıyabilcegim bir laptop arıyorum yani 2. elede girmek istemiyorum
  6. fiyoufy

Merhaba uniye başlıyacagımdan kendime laptop almak istiyorum ve yani laptoplar hakkında cok az fikrim var 30-35k bütcem var https://www.amazon.com.tr/dp/B0GLNW91TW?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1&psc=1&language=tr_TR&tag=akakcepromotions-21&psc=1...
  7. fiyoufy

PC Satışı İçin Fiyat Önerisi

Hocam 7-8k ya galiba satacağıma evde küçük 5 yaşında kardeşime bırakabilirim ya
  8. fiyoufy

PC Satışı İçin Fiyat Önerisi

Malum, üniversite dönemi açıldı. Bilgisayarımı satıp üstüne bir miktar para ekleyerek bir laptop almak istiyorum. Fakat elimdeki bilgisayarın ne kadara satılacağı hakkında hiçbir fikrim yok. Bilgisayarın özellikleri şöyle: AMD Ryzen 5 3600 MSI Gaming RX 570 4 GB MSI A320M Pro-E Corsair...
Geri