Arama sonuçları: *

1. R

Çözüldü✓ Bilgisayarım Oyun Sırasında Kendiliğinden Yeniden Başlıyor

Tamamdır çok teşekkür ederim iyi akşamlar diliyorum yarın dönüş yapacağim size
  2. R

Ramımın bozuk olup olmadığını nasıl kontrol edebilirim bi komut vs varmıdır taramak için test etmek için bişeyler
  3. R

Hocam şöyle diyim xmp zaten en başindan beri kapalıydı kapalı olduğunda hata alıyordum gene. Ama birkaç saat önce açtım sence geri kapatıyımmı bide psu almak şartmıdır ben napacam bilemiyorum. Bide Önceden windows 10 kullanıyordum hiç problem yoktu yani windows 11 den kaynaklı bişey olabilir mi
  4. R

Ekran kartımda vs overclock yok. Ben şimdi pcyi kapattım ama yarın yazdıklarınızı deniyeceğim bana yardım ettiğiniz için çok teşekkür ederim yarın deneyip döneceğim.
  5. R

Hiç bir problem çıkmadı. Sadece C diski var 512gb ssd
  6. R

hocam çok garip bir durum ama hepsi temiz sorunsuz çıktı hocam cok garip bir durum ama hepsi temiz çıktı
  7. R

hocam yukarı yazdım okursunuz. sizce napayım ben cok caresizim ya
  8. R

biosum güncel evet en son sürümde . aygıt yöneticisinede baktım herhangi bi problem yok her şey tertemiz dizili anakartta her şey autoda evet onlarada bakmıştım bu sabah cpu kanadında herhangi bir şey değiştirmedim
  9. R

1784836505 gönderdim. bunlar bugünün kayıtları hocam buyrun bakın. bugüne dahil ne varsa hepsinin fotorafı
  10. R

hocam gönderdim önemlide kernel power 41 yazıyor bugun birkaçkez almışım bu hatayı . hepsinin ssini size gönderdim. hata daki yerleride bugunun kayıtlarındaki herşeyi gönderdim.
  11. R

evet hatırlıyorum bugun saat 4 gibi valoranttayken restart atmıştı 1784835512
  12. R

Tamamdır çok teşekkür ederim Allah sizden razı olsun vallaha uraştırıyorum sizide çok sağolun. Mesajı goremeyebilirim bana tekrar mesaj atarsınız
  13. R

Anladım gerçekten çok sağolun. Yani sorun işlemcimin düşük voltaj da çalışması mı oluyor tam olarak. Ve bide ben mesela rust oynuyorum işlemcim yüzde 45-50 falan kullanıyor yüzde 60 kullanımı falan göremedim oyunun ağır olmasına rağmen bundan kaynaklı ozaman doğrumudur. Ve sizce psu değiştirmeli...
  14. R

Şey acaba discord kullanıyormusunuz varsa atarmısınız cünkü gerçekten yardıma ihtiyacım var bu doğruysa beni büyük bi masraftan kurtarırsınız Allah razı olsun vallaha 1784832669 Ve nasıl çözdün tam olarak detaylıca anlatabilir misin
  15. R

Çözüldü✓ Psu Önerir Misiniz? Acaba

herkese merhaba arkadaşlar bende şuan GamX 450w psu varda oyunlarda kernel power 41 hatası alıyorum kalitesiz bir marka galiba oyuzden psu değiştirme kararı aldım . bana psu önerebilir misiniz? acaba işimi görebilecek sistemime uygun bir psu arıyorum fiyat performans bütce dostu güzel bişeler...
  16. R

benım ssd zaten gen3 ama teşekkür ederim yinede çok sağolun
  17. R

debug ettim ama hamachi.sys tarzı bir isim bu dump'ta görünmüyor.
  18. R

bende drop sorunu yok ama pc kilitlenıp cokuyo sadece droptan yana problem yok yani
  19. R

xmp zaten kapalıda. biosuda geçen hafta güncelledim. bide format niye atıyorum bi nedeni varmı?
  20. R

tamamdır teşekkürler. bu hata kodu içinde ben baktımda bulamadım her sayfada farklı şeyler yazıyor. bilen birisi varmı hatanın nedenini . işimi kesinleştirmek istiyorum psu herhalde şart oldu değiştirmek
Geri