Arama sonuçları: *

1. Esdeathsamaa

Acer (Teknoser) Yetkili Servisinin "Onarıldı" Yalanı ve 100°C Isınma Sorunu!

Zaten ekran için ücret istediler benim hatam olmamasına rağmen kullanıcı hatası diyip gönderdiler üzerine w tuşunu yaptık diyip yapmadılar bir de işlemci 100 dereceleri görüyor bu demektirki bakımını da yapmamışlar o yüzden tekrar göndermek yerine şikayet edip misli ile değişim istedim daha...
  2. Esdeathsamaa

Garantisi devam ediyor sorun bilgisayarcının yapıp yapmaması değil. Ayıplı mal ücretsiz onarım bile yapmadılar
  3. Esdeathsamaa

Biraz yapay zekanın yardımı ile konuyu yazdım
  4. Esdeathsamaa

Herkese selamlar, Teknosa üzerinden aldığım ve garantisi devam eden Acer Nitro V15 (RTX 4050) cihazımı, ekran arızası (ekranda beyaz çizgiler var) ve klavyedeki "W" tuşunun basmaması/kırık olması şikayetiyle Teknoser'e gönderdim. Ekrana "kullanıcı hatası" dendi ücret için aramadan geri...
Geri