Arama sonuçları: *

• Users: Effie
  • Order by date
  1. E

RTX 5070ti Ekran Kartı Kırmızı Işık Problemi

Bakalım hocam. Süreç pazartesi gününe kaldı. PSU'yu taktıktan sonra tekrar buradan bilgilendirme yapacağım.
  2. E

https://www.vatanbilgisayar.com/msi-mpg-a1000gs-pcie5-1000w-80-plus-gold-full-moduler-guc-kaynagi.html Alacağım PSU, bu olmasa bile en azından segment olarak bu PSU'yu önerdi yardım aldığım kişi.
  3. E

Güncelleme: PC'yi uzun yıllardır güvendiğim, benim ve çevremdeki insanların da teknik yardım aldığımız bir teknik servise emanet ettim. Çeviricilerin arızalı olabileceğini söyledi. Sorun her ne olursa olsun PSU'nun değişmesi gerektiğini o da belirtti. Yeni bir PSU sipariş edeceğim. Sorunun ne...
  4. E

birkaç gün önce kabloları çıkartıp taktım. farklı soketlere de denedim ancak sonuç değişmedi. 1784894479 1000W almayı düşünüyorum.
  5. E

Hocam sanırım haklısın. Sistem ortalamasına göre düşük segment bir PSU'ya sahip olduğumu acı bir şekilde öğrenmiş oldum. Donanım konusunda biraz daha okuma yapmam gerekiyor anlaşılan. Sanırım PSU kaynaklı bir problem.
  6. E

sistemle ilgili bilgileri ek ile gönderiyorum hocam
  7. E

bunları uyguladım. 3 gündür sorun devam ediyorum hocam. 1784891744 Model Galax, PSU ise 3.0 hocam.
  8. E

Işık, bilgisayarı açtığım zaman yani güç varken yanıp sönüyor. Pc'nin montesi bana ait değil ancak sanırım 2 8 lik pini çevirici ile bağlamışlar. Şuanda bir görsel atma durumum yok malesef hocam. Donanım işlerinden de çok yüzseysel olarak anlıyorum açıkcası.
  9. E

Hocam kartı sıfırdan başka bir PSU'da deneme imkanım yok malesef. Korkum ekran kartının zarar görmüş olması.
  10. E

Ai ve Render İçin İkinci El Ekran Kartı Önerisi Bütçe 19 K

AI konusunda kesinlikle haklısınız linux ve AMD hususunda. Ancak rendering denince Nvidia AMD' ye fark atmış durumda. (tercübüyle sabit) Konuyu oluşturan arkadaşın orta bütçeyle optimal bir tercih yapması gerekir. Aynı segmentte Nvidia kart bence kendisi için daha sağlıklı olur.
  11. E

Sevgili dostlar selamlar. Yaklaşık bir yıl önce aldığım RTX 5070Ti ekran kartında başlıkta belirtildiği üzere şerit halinde kırmızı ışık yanıp sönüyor. İnternette yaptığım araştırmalarda sorunun PSU kaynaklı olduğu, güç kaynağının ekran kartına yeterli gücü transfer edemediği için kırmızı ışığın...
Geri