Arama sonuçları: *

1. Y

Yardım Havit Gamenote H2015 Pro Kulaklık Cızırtı Sorunu

desteğe yazdım teknik desteğe yollıycam teiekkürklerr
  2. Y

bugün geldi kablosuz ilk defa kullanıyorum bu usb yi taktım kasaya cızırtı başlıyo hafif ama uzun kullanımda rahatsız edici kabloyla bağlayınca yok 1789394644 kabloyla olmuyo sadece usb yi bağlayınca oluyo pc yede yelefonada bağlasam ses geliyo sadece soldan geliyo yalıtımımı kötü sorunmu bu...
  3. Y

kulaklığın sol tarafından cızırtı geliyo normalmi kullanan bilen varmı dongle telefona takıncada geliyo pc takıncada geliyo çok fazla rahatsız etmesede uzun süre kullanınca ediyo
  4. Y

Yardım Havit Gamenote H2015 Pro Dip Ses Cızırtı Sorunu ve Bluetooth Sorunu

çok heveslenerek aldım ilk kablosuz kulaklık deneyimim bu cızırtı sürekli olan birşeymi yoksa sorunlumu geldi onu anlamaya çalışıyorum yani bunu çözemezmiyim
  5. Y

Yardım Havit Gamenote H2015 Pro Dip Ses Cızırtı Sorunu ve Bluetooth Sorunu

bu kulaklığı sipariş ettim bugün geldi dongle kasaya taktığım an cızırtı başlıyo sesi sıfırlıyorum halen devam ediyo dedim telefona takıyım ondada oluyo minik bi ses ama uzun sürede rahatsız edici bir ses ve bluetooht bağlayama çalışıyorum bağlanmıyo yardımcı olcak varmı kullanan varsa bu...
  6. Y

🔥İndirim North Bayou Nb F80 17-32" 939,00tl

sırf kasa ve ışıkları görmek için akvaryum kasa aldım ferranin olunca üstünü örtermisin mantığına çıkıyo bro bu olay gözümün önünde arada bakıyorum gözüm şenleniyo ne güzel 1788439136 bunu monitöre ortalamakmı gerekiyo kasa sağda solamı yakın koymak bantıklı sağamı masam duvara sıfır
  7. Y

2000-2500 Arası Klavye Önerisi Lazım Beyaz Görünüş Odaklı

teşekkürler bilgiler için ajaxak680 çok öneriliyodu kimse onunla ilgili bir şey yazmadı yalıtımı falan iyi mi? onun nasıl acaba
  8. Y

bu mebranlarda çok o mekanik hissi olmuyo galiba bide kompakt olsun istiyorum attıklarım arasında seçimin havitmi olur ?
  9. Y

yüzde 65 olursa daha iyi olur ya benim attıklarımdan bi önerin varmı sence ?
  10. Y

benim için tuş basma çekme gibi şeylerin pek önemi yok dediğim gibi sadece görünüş odaklı pek oyun oynamıyorum
  11. Y

pek oyun oynamıyorum kablolu kablosuz farketmez görünüş odaklı beyaz arıyorum ama markaların iyi mi? kötümü nasıl pek bilmiyorum bulduğum 2-3 tanesini atıyım siz yardımcı olurmusunuz başka varsa önerebilirsiniz [H3...
  12. Y

50 Bin TL Ye Gaming Gecesi İndirimli OEM Sistem

teşekkürler ama aldım artık taksit yapabiliyo olmam iyi oldu açıkcası ileri dönük bi kartsa sorun değil dediğim gibi hikayeli oyun oynamıyorum pek 1787493878 denk olduğu 5050 galiba ona göre nasıl bilginiz varmı ?
  13. Y

bilmiyordum nekadar fark var çok hikayeli oyun oynamıyorum 4-5 sene götürsün yeterli bütçem kısıtlıydı çok mu kötü ekran kartı internette bulamıyorum hep xt çıkıyo bilgi verirmisiniz
  14. Y

5060 la kıyaslamalarında fps olarak daha iyi gözüküyo çoğu kişi 5060 yerine bunu öneriyo 6 taksit peşin fiyatına aldım
  15. Y

hocam kusura bakmayın ama bütcem 50 bindi 10 bin lira ekleyip sırf 16 gb yapmak istemem acıkcası
  16. Y

b580 i öneren 1 kişi görmedim kimse intel önermiyo
  17. Y

yaklaşık 4-5 aydır araştırıyorum ve sürekli herşeye zam geliyo ekran kartına ramlere ssd lere ve istediğim sistemin en ucuz parçalarla ve indirimlerle toplamaya çalıştım yine 50 yi geçiyodu bu fırsat gelmişken değerlendiriyim dedim şuan bu sistemi bu şekilde 55-60 dan aşşağı bulmak imkansız...
  18. Y

arkadaşlar 47 ye inmişti bu sistem anakartı ssd yi ve işlemci soğutucuyu yükselttim 50 oldu 6 ayda taksit yaptım ve aldım sizce iyi mi?
  19. Y

46.700 TL'ye Bu Sistemi Tek Tek Toplamak mı Yoksa Hazır Sistem Beklemek mi?

birazdaha görünüş odaklı bi sistem yapıyorum oyüzden sıvı sğutma istiyorum aslında 2. el dediğin nerden bulabilirim
  20. Y

%75 Ucuz Klavye Önerisi

hep ucuz klavyeler kullandığım için ilk olucak oyüzden pek bilgim yok diyosan kabloluyla fiyat olarak pek farkı yok alıyorum ozaman 1786701987 inceleme videosu falan varmı bulamadım
Geri