bugün geldi kablosuz ilk defa kullanıyorum bu usb yi taktım kasaya cızırtı başlıyo hafif ama uzun kullanımda rahatsız edici kabloyla bağlayınca yok
1789394644
kabloyla olmuyo sadece usb yi bağlayınca oluyo pc yede yelefonada bağlasam ses geliyo sadece soldan geliyo yalıtımımı kötü sorunmu bu...
kulaklığın sol tarafından cızırtı geliyo normalmi kullanan bilen varmı dongle telefona takıncada geliyo pc takıncada geliyo çok fazla rahatsız etmesede uzun süre kullanınca ediyo
çok heveslenerek aldım ilk kablosuz kulaklık deneyimim bu cızırtı sürekli olan birşeymi yoksa sorunlumu geldi onu anlamaya çalışıyorum yani bunu çözemezmiyim
bu kulaklığı sipariş ettim bugün geldi dongle kasaya taktığım an cızırtı başlıyo sesi sıfırlıyorum halen devam ediyo dedim telefona takıyım ondada oluyo minik bi ses ama uzun sürede rahatsız edici bir ses ve bluetooht bağlayama çalışıyorum bağlanmıyo yardımcı olcak varmı kullanan varsa bu...
sırf kasa ve ışıkları görmek için akvaryum kasa aldım ferranin olunca üstünü örtermisin mantığına çıkıyo bro bu olay gözümün önünde arada bakıyorum gözüm şenleniyo ne güzel
1788439136
bunu monitöre ortalamakmı gerekiyo kasa sağda solamı yakın koymak bantıklı sağamı masam duvara sıfır
pek oyun oynamıyorum kablolu kablosuz farketmez görünüş odaklı beyaz arıyorum ama markaların iyi mi? kötümü nasıl pek bilmiyorum bulduğum 2-3 tanesini atıyım siz yardımcı olurmusunuz başka varsa önerebilirsiniz
[H3...
teşekkürler ama aldım artık taksit yapabiliyo olmam iyi oldu açıkcası ileri dönük bi kartsa sorun değil dediğim gibi hikayeli oyun oynamıyorum pek
1787493878
denk olduğu 5050 galiba ona göre nasıl bilginiz varmı ?
bilmiyordum nekadar fark var çok hikayeli oyun oynamıyorum 4-5 sene götürsün yeterli bütçem kısıtlıydı çok mu kötü ekran kartı internette bulamıyorum hep xt çıkıyo bilgi verirmisiniz
yaklaşık 4-5 aydır araştırıyorum ve sürekli herşeye zam geliyo ekran kartına ramlere ssd lere ve istediğim sistemin en ucuz parçalarla ve indirimlerle toplamaya çalıştım yine 50 yi geçiyodu bu fırsat gelmişken değerlendiriyim dedim şuan bu sistemi bu şekilde 55-60 dan aşşağı bulmak imkansız...
hep ucuz klavyeler kullandığım için ilk olucak oyüzden pek bilgim yok diyosan kabloluyla fiyat olarak pek farkı yok alıyorum ozaman
1786701987
inceleme videosu falan varmı bulamadım