Arama sonuçları: *

1. F

ExpressJS Projesini Kendi Bilgisayarımda Nasıl Host Ederim?

Öncelikle merhabalar. Son birkaç gündür küçük bir express js api'si üzerinde çalışıyordum. Bir de api'den bilgiler çekecek bir mobil uygulama üzerinde çalışıyorum ama ne yazık ki uygulama verileri api'den alamıyor çünkü api localhost ta çalışıtğından dolayı mobilden erişilemiyor. İnternette...
  2. F

Öneri Kızla oynanabilecek sistem kastırmayan güzel fps oyunu önerebilir misiniz?

ya da boşverin şimdiye kadar cevap veren herkese teşekkür ederim ama oyun oynayasım kalmadı
  3. F

Öneri Kızla oynanabilecek sistem kastırmayan güzel fps oyunu önerebilir misiniz?

aklıma gelmedi değil he ansbgşasgkasbfasf 1616342171 arkadaşlar team fortress 2 yi önerir misiniz? şu günlerde hala oynayan bi kitle var mı? yani oyuna girdiğimizde dolu bir server buluruz dimi
  4. F

ne yazık ki biraz öyle ama her zaman bir yerden başlamalısındır dimi :unsure:
  5. F

beğenir mi sanmıyorum ravenfield unturned dan daha iyi gözükmesine rağmen sevmedi
  6. F

bende aynı durumdayım aga ilk kez bi kızla oyun oynicam ondan forumlara soracak duruma geldim
  7. F

kız bugüne kadar sadece zula oynamış yani öyle hardcore rekabetçi bi oyun olmasın. mesela ravenfield önerdim onu da grafikleri low poly diye beğenmedi
  8. F

güzel oyunda biz pve değil pvp oyun arıyoruz dediğim gibi left4dead2 yi de beğenmedi
  9. F

Kızla oyun oynicaz ama oyun bulamıyoruz ya. Bilgisayarı kastırmayacak, güzel görünen ve Cs:go gibi multiplayer fps shooter oyun arıyoruz. Biliyorum hem bilgisayarı kastırmayacak hemde güzel görünen oyun çok zor ama yine de soruyorum. Sistem özellikleri: i5 5.nesil 4gb ram intel hd graphics...
  10. F

Çözüldü✓ Commodore 64 Benzeri klavye içinde PC kurmak istiyorum. Nasıl yapabilirim?

tüm yorumlar için teşekkür ederim. herkes raspberry önermiş bende raspberry ile yapacağım.
  11. F

Çözüldü✓ Commodore 64 Benzeri klavye içinde PC kurmak istiyorum. Nasıl yapabilirim?

ilk başta ben de öyle düşünmüştüm ama çok pahalı en ucuzları 300 tl den başlıyor
  12. F

Arkadaşlar elimde 200-300 tl bütçe var. Bu bütçe ile Commodore 64 gibi gözüken klavye içinde, ms-dos gibi basit komut satırı işletim sistemlerini çalıştırabilecek internetle bağlantılı bir mini bilgisayar yapmak istiyorum. Kullanmayı plandığım parçalar: hem ucuz hem de küçük olduğundan laptop...
  13. F

Dead Cells , Enter the Gungeon ve Celeste çöp laptoplarda en düşük ayarda çalışır mı?

arkadaşlar ben başlıkta bahsedilen oyunları steam yaz indirimleri vasıtasıyla alacağım ama aklımda benim pc bunları en düşük ayarda kaldırır mı diye bi düşünce var? pc özellikleri : 4gb ram , ekran kartı: intel 1gb, intel core 2 duo cpu 2.26ghz direk pc isteyenlere: dell latitude e5400 10 yıllık
Top Bottom