Arama sonuçları: *

• Users: kitox
  • Order by date
  1. K

Ana Konu Amazon Depo İndirimli ve Dip Fiyatlı Ürünler

5070ti denk getirdim amazona yazdım 1 yıl garanti verdiklerini söylediler özellikle depo ürünü alanlar şuna dikkat etsin vida yerlerinden birinin üzerinde etiket olur buraya tornavida girdiyse geçmiş olsun ürünün içi açılmış. + furmark mutlaka yapın hızlıca buna göre ürün sizde kalsın veya iade...
  2. K

Alarm kursanız bile millet bot yazdırmış bazı ürünlere. Yinede takip edeceğim derseniz yani yo veya anlık fırsatlar sitelerinde depo kategorileri var ben oradan bakıyorum. 1785349596 Amazon resmi olarak vermiyor aynen
  3. K

Anlık fırsatları veya yanıyoru yan sekmede açık tut ürün eklenir eklenmez amazona kartın kayıtlı ise anında alabilirsin millet öyle yapıyor. Çok düşünmemek lazım hatta alıp sonra inceliyor bakıyor işini görmeyecek iptal ediyor Tabi biz bunu yapacak kadar işsiz değiliz 🤣
  4. K

Bende 4 bir koldan 5070 arıyorum ama amazon sanmıyorum sorun çıkarsa iade almayacağını ne şartlarda iade geldiğine bağlı bazı sitelerde veya amazonda durum bilgisi veriyor iyi durumda vs. gibi. Ben yukarıda ki arkadaşın önerdiği sitedende sürekli takipteyim ama çok nadir düşüyor 5000 serisi
  5. K

Depo ürünlerinde garanti standart 2 yıl mı bilen varmı dostlar
  6. K

5070 arıyorum uyguna bi denk gelse
Geri