Arama sonuçları: *

1. O

Bu Laptoplar Arasından En Mantıklı Sizce Hangisi

Arkadaşlar herkese iyi forumlar laptoptan beklentim genel olarak mesleğim gereği mühendislik uygulamaları kasmadan çalıştırabilecek ve yanında valorant,cs2 tarzı fps oyunları donma kasma olmadan oynatabilecek laptop arıyorum bütçem 50.000₺ ancak 2-3k aşabilirim bütçemi 6-7 adet laptop beğendim...
  2. O

Maksimum 50.000₺ Laptop Önerisi

Arkadaşlar normalde toplama pc alacaktım lakin mesleğim gereği sürekli geziyorum laptop almaya karar verdim mühendislik uygulamalarını sorunsuz çalıştıracak kasmadan donmadan birde yanında ortalama üstü oyun oynatacak laptop arıyorum çok oyun oynayan biri değilim ama valorant vb. fps oyunları...
  3. O

Maksimum 2000₺ Bütçeye Gaming Kulaklık Önerisi

Bütçem başlıktada görüldüğü gibi maksimum 2000₺ mikrofon ve ses kalitesi güzel olan önceliğim kablosuz ama kablolu olursada dert değil gaming kulaklık önerir misiniz?
  4. O

Öneri Her Bütçeden Ekipman Önerisi Yapabilirim.

teşekkürler
  5. O

hocam bu klavyeler bütçemi aşıyor maalesef ya maks 1500 tl gibi bir bütçe ayırdım klavye için taş çatlasın 1700ü zorlayabilirim
  6. O

ha plus modeli attığınıza dikkat etmemişim kusura bakmayın teşekkürler yorumunuz için bir öneride daha bulunabilirmisiniz 1000-1500 aralığında klavye için
  7. O

bu atk a9 un yorumlarına baktım bir forumda biri dangleı internet hızını falan etkiliyor tarzı bir şey birde mouseta takılma algılamama tarzı sorunları yaşadığını söylemiş bu modelin air versiyonunun çok iyi oldugunu söylemişler ama airde benim için pahalı şuanlık bende yaşarmıyım düz a9...
  8. O

kanka bana maks 1500-2000 tl bandında wireless mouse önerirmisin ama mouseun boyutu bilmiyorum referans olurmu senin için tuf gaming m3 gen ll boyutlarında olsun
  9. O

25-30k Aralığı Toplama veya Hazır Sistem Önerisi

teşekkürler bir bakayım
  10. O

hocam 2. el güvenilir ve sağlam gelirmi sence bir sorun yaşarmıyım açıkçası 0 almak daha mantıklı geliyor ama bilemedim yaşadığım yer uşak sana zahmet olmayacaksa ben anlamadığım için rica ediyorum uşakta önerebileceğin ilan olurmu 1785105163 2. el ürünlere en azından pc için çok güvenilir...
  11. O

Daha önce hiç bilgisayar toplamadım ve gram bilgim yok arkadaşlar.Oyun olarak sadece valorant oynuyorum önereceğiniz sistemler bileşenleriyle beraber yazarsanız mutlu olurum veya hazır sistemde önerebilirsiniz.
Geri