Arama sonuçları: *

• Users: bodk
  • Order by date
  1. B

Yeni Bir Sistem Toplamak İçin Engin Bilgilerinize İhtiyaç Duyuyorum.

işlemci olarak AMD Ryzen 7 7800x3d GPU olarak RX 9070 XT almaya karar verdim, BÖCEK adlı arkadaşın yazdığı anakartlar uygun olur mu? Daha farklı önerileriniz varsa açığım. Karar verdiğim parçalar için güzel indirimler / fırsatlar bekleyip almayı düşünüyorum.
  2. B

Ben de Akakçe den baktım zaten, o yüzden sordum kutulu mu yoksa kutusuz mu diye, mpk dan kastın Kutusuz Fansiz demek sanırım. Tekrardan bakıcam.
  3. B

Bahsettiğin işlemcilerin , düşüyor dediğin fiyatları kutulu hallerindeki fiyatları mı ? çünkü 7800x3d şuan 44k falanmış 9700x kutusuz hali zaten 11 k bide eğer ki kutulu halleriyle o dediğin düşmeleri yakalıyorlarsa 7800x3d daha mantıklı olur tabii Sağolun yardımlar için, devamını da bekliyorum
  4. B

Yanıt verirken, parçaların neden iyi olacağını vs. de güzel bir şekilde açıklarsanız sevinirim. Teşekkürler.
  5. B

Selamlar, forumda yeniyim. Başlıkta yazdığım gibi bir pc toplamak istiyorum. Az önce yine forumdan görmüş olduğum bir arkadaşın fırsat olarak paylaşmış olduğu 'MONTECH HyperFlow ARGB 360 - AIO CPU Sıvı Soğutucu, Intel&AMD Uyumlu, Grafik Üstü Performans, Gelişmiş 3100RPM Su Pompası Tasarımı, 3X...
Geri