Arama sonuçları: *

• Users: zttn
  • Order by date
  1. zttn

Satın Aldığım Laptop Gerçekten Sıfır mı? (MSI Raider A18 Hx A9whg-266tr)

sağolun yarın ilk iş buna da bakacağım
  2. zttn

tamamdır teşekkür ederim. yarın kargo gelirse bildiğim kadarıyla bakacağım sağına soluna. umarım bir sorunu yoktur da güzel bir laptop sahibi olmuş olurum :D
  3. zttn

ama iade eden kişi bir sorunla karşılaşmış ki iade etmiştir. aksi çok düşük bir ihtimal değil mi? dediğiniz gibi testlerini yapacağım occt'den. başka önerdiğiniz bir test var mı acaba? 1785181303 yok be başkan geçen haziran ayında 180di o zaman para çıkışmadı diye kaldı alamadım. bu 5070ti...
  4. zttn

şuan halihazırda da msi laptop var bende sitesinden girince gösterdiği tek şey garanti bitiş tarihi. o da eğer kendin elle faturayı yükleyip başlatmazsan başlamıyor. benden önceki kişi (umarım öyle biri yoktur :D) faturasını sisteme yükleyip kaydettirmemişse belli olmuyor maalesef. en azından...
  5. zttn

haklısınız onu da kontrol edeyim sağolun.
  6. zttn

aklımda hep bir acaba kalmaması adına içinde kullanılan bileşenlerin markalarını öğrenmek istiyorum. msi'a ticket atarak seri nosunu söylesem paylaşırlar mı acaba benimle? 1785180825 batarya döngüsünü de kontrol edeceğim bir de başkada aklıma bir şey gelmiyor.
  7. zttn

sıfır laptopta direkt çalışma saati sıfır mı çıkar acaba yoksa fabrikada az da olsa denenmiş midir? nasıl bir yargıya varacağım onu da kestiremiyorum
  8. zttn

Acaba msi'a ticket atsam laptopun seri numarasına göre içinde kullanılan bileşenlerin seri numaralarını paylaşırlar mı? 1785180341 bu fiyata bulamam sanırım bi daha o yüzden derdine düştüm biraz :D
  9. zttn

garanti etiketi duruyorsa açmayacağım durmuyorsa da açmama gerek kalmaz diye düşünüyorum :D etiket duruyorsa programlardan markalarını dijital olarak öğrenebiliyorum zaten o şekilde kontrol etmeyi düşünüyorum. etiket yoksa da zaten açılmıştır diyip direkt iade edeceğim. :D
  10. zttn

laptop yarın elime geçecek henüz gelmedi önden araştırmak adına konu açtım. belki marka model verirsem içindeki bileşenleri bilen bir arkadaş çıkar en azından içindeki ramin ssdnin markasını kontrol edebilirim diye. İnternette araştırınca marka belirtmiyor inceleme kanalları sanırım bölgeden...
  11. zttn

CrystalDiskInfo programın adı :)
  12. zttn

Sorunda tam olarak burda başlıyor zaten. Satıcıyla ilgili şikayetvar sitesinde bunla alakalı bir kaç yorum gördüm ama genel puanı 9.6. 200kya aldım diğer satıcılarda düne kadar 240k civarlarındaydı ama şuan 279k'ya satılıyor hepsiburadada. 1785179572 Hocam öyle diyorsunda çok değil 3 ay önce...
  13. zttn

Arkadaşlar merhaba, konu başlığında geçen MSI Raider A18 HX A9WHG-266TR model laptopu hepsiburada üstünden satın aldım. Fiyatı diğer satıcılara göre 40-50 bin düşük olduğu için satın aldıktan sonra henüz kargoya verilmeden önce satıcıya sor kısmından satıcıya ürünün sıfır olup olmadığını sordum...
Geri