Arama sonuçları: *

1. E

RN8PRO ses kasma sorunu

Oncelikle merhaba ben 1 hafta falan once note8pro aldim ama bisey farkettim kulaklik kullanirken sadece sagdan ses almam gerekirken her iki kulaktanda ses geliyor mono ses kapali ama pubg fln oynarken sorun yasiyorum bilen biri varsa yazarsa sevinirim
  2. E

Realme 6 Alinir mi?

Teşekkurler ısınma konusu peki ısinma oluyomu fazla
  3. E

Realme 6 Alinir mi?

Merhabalar ben realme 6 yi almak istiyorum sizce bu telefon kullanişlimi almalimiyim kullanan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim
  4. E

3000 3500 arası pubg için telefon önerisi

Yok ya ios benlik deil:)kullanmistim çunku 1593974754 Kaç fps aliyo knkm bi bilgin varmi ısinma kasma şarj ile ilgili?
  5. E

3000 3500 arası pubg için telefon önerisi

Merhabalar ben pubg mobile oynuyorum 2 yıldan beridir 3000 3500 arası pubgde 50 fps üstü telefon önerir misiniz? iphone olmasin kullanamıyorum android olursa sevinirim Benim icin fps onemli yüksek fps almasi lzm(redmi note 8 önermeyin)
  6. E

Android Oppo reno 2z almayi düşünüyorum kullanişlimidir performansi nasıldır?

Iyi ozmnda biri çok isiniyor yazmis o konuda ne düşünüyosun 1591197228 Xiaomi sevemedim ben ya arayüzü fln kötü geldi bana bide herkezde var oyüzden pek hosnut deilim xiaomi almiyicam galiba
  7. E

Android Oppo reno 2z almayi düşünüyorum kullanişlimidir performansi nasıldır?

Arkadaşlar 2500-3300 tl arasi telefon alacagim ve bunun için oppo reno 2z telefonu hosuma gitti eğer bu telefonu olan varsa veya bilen biri varsa telefonun ısınma,batarya ömrü,oyun performansi vb. hakkında bilgi verebilirmi lütfen?
Geri