Arama sonuçları: *

1. R

Ryzen 5 5600x Sorun Kurulumda Aşırı Isınma

ana kartı daha bugün aldım 0 yani paketi yeni açıldı 1785256025 hayır en son pc yi 1 yıl önce açmıştım anakart ve kasa o zaman kırıldı çünkü
  2. R

neler yaptı bilmiyorum ki evde kendim youtubeden izleyerek yapmaya çalışacağım ama önce termal macun bulmam gerek hangi marka almalıyım onu da bilmiyorum 1785254423 sence termak macun alıp evde kendim yapmaya çalışayım mı bir sorun olur mu
  3. R

ekrana bağlamadı eliyle baktı fazla ısınmıştı bende baktım yani cidden fazla ısınmıştı yeni işlemci almam gerektiğini söyledi baktım benim işlemcinin 0 ı 7bin civarı dedim abi yok teşekkür ederim kolay gelsin çıktım
  4. R

adama dedim alakası yok ben bu işi 20 yıldır yapıyorum vesayre dedi o öyle diyince bende çekindim para almadı termali sürüp deneseydik para alırdı tamam dedim kasayı malzemeleri aldım çıktım ama çalıştırınca cpu ışığı yanıyordu sönmüyordu anakartta
  5. R

benim önceden pc m vardı anakart ve kasam kırıldı yeni anakart ve kasa aldım işlemciyi taktığımzda işlemci bir anda çok yüksek derecelere çıktı termal macun sürmedik ve fanı tam oturtmadık ama tam olarak üstünde idi yapay zeka ya sorduğumda işlemcinin bozulmuş olma olasılığı çok düşük diyor...
Geri