Arama sonuçları: *

1. K

Yardım Monitörümde Yatay Çizgilenmeler

Ayrıca bunlar olurken fps dropta giriyor 900 civarındayken 670 680 lere düşüyor
  2. K

Yardım Monitörümde Yatay Çizgilenmeler

Bir anda böyle yatay çizgilenmeler giriyor ekrana sebebini anlamadığım şekilde alt tab atıp ana menüye döndüm düzeldi 2 kez oldu
  3. K

Yardım OLED Monitör Önerisi

Anladım hocam eyw 1790016465 Hocam peki ips monitör olarak ne önerirsin ben normalde ips almıştım asus tuf VG27AQM5A aldım amazon üzerinden o dönem 11250 ye aldım ama 2 kez ölü pikselli geldi artık iade etmek zorunda kaldım sence bunun muadili 300hz bandı 27inç 2k monitör olarak ne alınır
  4. K

@|24730| hocam gray banding ne kadar olursa kabul seviyesinde olur bide ayrıca burn in sorunu yaşamam mümkün müdür
  5. K

Ben direk mediamarkt a gidip almayı düşünüyorum orda denicem inş
  6. K

Hocam gray banding sorunu hakkında bir yorumunuz var mı bu tarz sorunlar oluyormuş oledlerde
  7. K

Hocam bu display 1.4 olması sıkıntı mı 2.1 oluyor genel olarak sanki
  8. K

Mediamarkt bu dediğin anlaşmalı yere giriyormuş ordan almayı düşünüyorum 1789771456 1.4 olması çok büyük dezavantaj mı hocam konuya çok hakim değilim senide rahatsız ediyorum
  9. K

Hocam bunda 1.4 display port mu var gemini öyle diyor ama mediamarkt 2.1 diye satıyor
  10. K

Eyw hocam sağolasın 1789770322 Cashback mevzusunu nasıl yapıcam 1789770381...
  11. K

@Tayfunns hocam rahatsız ettim sence hangisi 30k ya aqwmg yoksa başka önerin var mıdır
  12. K

Bende bu modeli düşünüyodum ama yine başka birilerine danışayım dedim çok konuya hakim değilim sağolasın reis
  13. K

30bin tl bandına oled monitör arıyorum öneride bulunur musunuz
  14. K

Yardım Yeni Monitör Önerisi

[H3 id='ASUS+TUF+GAMING+VG27AQM5A+bu+modeli+nerir+misiniz']ASUS TUF GAMING VG27AQM5A bu modeli önerir misiniz [/H3]
  15. K

Yardım Yeni Monitör Önerisi

Yeni monitör almayı düşünüyorum sizce ips mi oled mi almalıyım bütçe 30 32 üstüne çıkmazsa güzel olur 2k ve 27inç olarak düşünüyorum
  16. K

Yardım Oq OLED Monitör Burn İn

Qd oled monitörlerde burn in oluyor diyorlar ben gigabyte mo27q3 almayı düşünüyorum sizce bu durumdan kaynaklı sorun yaşar mıyım ağırlıklı olarak cs2 ve hikayeli oyun oyniyacağım
Geri