Arama sonuçları: *

1. MozZ86

(ÇÖZÜLDÜ)Cs2 steam topluluk arayüzünü nasıl aktifleştirim

bu çözüldüyü nerden koyuyoruz ben bulamadım
  2. MozZ86

valla teşekkür ederim 1. de 2. olanı yaptım oldu aga teşekkür ederim
  3. MozZ86

bu değilmi açık yine olmuyor
  4. MozZ86

daha geçen seçkin aldım ve oyunda aldım yani bunlar sayılmıyormu
  5. MozZ86

cs2 de bişey alcam ama alamıyorum ve bu uyarıyı veriyor bu arayüz etkin gösteriyo ama yinede olmuyor nasıl yapcam bulamıyorum
  6. MozZ86

Ekran kartım csde %100 kulanıyor ne yapmalıyım

yeni kasa almışdım ve lol valo oynuyodum onlarda bu kadar ısınmıyodu cs girdim sesli çalışdığının farkına vardıkdan sonra %100 kulandığını gördüm oyunda bile değilim ana ekranda beklerken bu kadar kulanıyor (ordaki rakamlar alt tab atınca hemen değişiklik gösterdi) sıcaklığıda 80 90 larda filan...
  7. MozZ86

2k ya kablosuz mouse ne önerirsiniz

şuanki mouse glorious model o tutuşlara bakdım genelde palm şeklinde kulanıyourm şuanlık önceliğim a9puls ama bütcemi artıra bilirsem a7 ultra olur diye düşündüm
  8. MozZ86

mouse özeliği açabilirmisin neden almalıyım diye
  9. MozZ86

knkm izledim videoyu iyi yani x1 se sende olan ve fiyatıda harika benim içinm eğer cidden kaliteli dersen alırım deneyimleri anlatırmısın
  10. MozZ86

iyi günler arkadaşlar 2k civarı biraz aşşa yukarı oynaya bilir piyasaya da çok hakım değilim fps oyunları oynuyorum valo cs standart oyunları biraz bakdım a9 plus diyen mchose l7 ultra diyen de gördüm fiyata cidden değer uzun süre ve performansın güzel derseniz zorlarım. [H3 id=''][/H3]
  11. MozZ86

VALORANT da van9003 hatasını nasıl çözebilirim?

cözdüm aga çok saolsınız
  12. MozZ86

bunun açık olması gerekiyormuş bunu nasıl açıcam
  13. MozZ86

nerden gircem knk bulamıyorumki 1758379325 bunu bunu knk anlamdımki
  14. MozZ86

peki nasıl açılıyor ben biosa girdim anlamdım ve bulamadım
  15. MozZ86

arkadaşlar yeni bilgisayar aldım valorantda giriyorum bu uyarıyı veriyor bakdım bikaç bişey denedim olmuyo yardımcı olabilirmisiniz
  16. MozZ86

Yeni bilgisayar aldım neler yapmam gerek ve windows 11 etkin değil ne yapmalıyım

ya kral valla kral sende kralsın videoçekende adam hallettiya işimi allah razı olsun 1758318921 valla o kadar detaylı bilmiyorum norml kulanıcıyım ben
  17. MozZ86

Yeni bilgisayar aldım neler yapmam gerek ve windows 11 etkin değil ne yapmalıyım

öyle diyonda knkm bir şey olurmu şimdi valoda bi kaç hatta filan verdi anlamadımki 1758318578 şu videodakini deniyim olmassa öyle yapmaha çalışırım
  18. MozZ86

yeni sistem aldım kurmaya çalışıyorum ama bunları diyo çözemiyorum bi kaç bişey denedim olmuyor ne yapmalıyın biri yardım ederse 10 numara olur
  19. MozZ86

125 CC manuel motor önerisi

katılıyorum hocam absde alışınca ve bilinçli kullanırssan çok bir şey olmuyor kendi deneyimim ve yağmurlu havada sürmedim bilmiyorumda
  20. MozZ86

125 CC manuel motor önerisi

dostum bende raider 125 var ben 1300km filan gayette güzel bi sıkıntısı görmedim bu zamana kadar ikinci el temiz düşüne bilrisin öneririm hız konusunda çok bir şey bekleme 125lik zaten şimdide ne kadar hızlı satılıyor mu ona bakıcaz
Geri