Arama sonuçları: *

1. S

❌İndirim Bitti! 4.999₺ Gamesir G7 Pro Xbox İçin Kablolu | PC İçin Kablosuz Gamepad

Hocam cihaz v1 ilk versiyonlardan. Update atarken cihaz bozulmuş güç verince titreşim geliyor sadece dedi, bende yabancı forumlara biraz bakındım, bir update sonrası v1 cihazlarda yaygınmış. Forumlarda da bozulunca gamepadden sadece titreşim geldiği, düzelmesi için bataryanın tamamen bitirilmesi...
  2. S

❌İndirim Bitti! 4.999₺ Gamesir G7 Pro Xbox İçin Kablolu | PC İçin Kablosuz Gamepad

hocam g7 pro sahibi olmadığımdan denemedim ama her zaman bir risk vardır, xbox cihazınız yoksa meraktan deneyip risk almaya gerek yok bence. 1790184963 1600tlye 2. el vader 5 pro aldım update sırasında bozulmuş biraz internette bakındım bataryasını söküp takınca board resetlenip düzeliyormuş...
  3. S

ilgilenen varsa tutorial bırakıyorum, kendim denemedim ama denemek isteyen olursa bol şans.
  4. S

Çözüldü✓ Frame Gen Açıkken Ghosting Oluşuyor Yardım !

Hocam eski aldığım ekran kayıtlarına kliplere falan bakıyorum bir de şimdiki haline bakıyorum aradaki fark bariz ortada. Sanırım format atıp tiny 11 den mi kaynaklanıyor diye deneyeceğim. 1785404626 hocam yenileme hızından mı tepki hızından mı bahsediyorsunuz
  5. S

Çözüldü✓ Frame Gen Açıkken Ghosting Oluşuyor Yardım !

Merhabalar, 3 senedir kullandığım sistemime flasha iso yazarak format attım, formattan sonra oyunlarda oldukça bariz bir şekilde sadece frame gen açıkken ghosting oluşmaya başladı, formattan önce olmuyordu. denediğim yöntemler; claude ve chatgptye danıştım, formattan önce ve sonraki oyun içi...
Geri