Arama sonuçları: *

1. H

Amd wraith prism montaji

mesela ne gibiler hocam bir örnek verebilirmisiniz 1594499200 bence parasini hakediyor neden öyle diyorsunuzki
  2. H

Amd wraith prism montaji

300tl fakat benim anakartim matx oldugu icin kule tipiler sigmaz ekran kartina carpar. Neden almamaliyim bence cok hos
  3. H

Monitörde görüntü neden gidip gelir kib? İade edeyim mi?

ilk bilgisayarimi aldigimda benimde basima gelmisti. Kablolari düzgün taktiginden emin ol kontrol et sorun yoksa ekran karti driverini güncelle yine cözüm olmazsa aldigin yere bir sor istersen
  4. H

Amd wraith prism montaji

arkadaslar herkese iyi aksamlar. Ben 1 2 gündür wraith prism sogutucusunu almayi düsünüyorum ve alicam gibi fakat 1 sorunum var. Islemci pinlerini kirarim veya zarar veririm diye cok korkuyorum. Ilk tecrübem ilk bilgisayarim. Daha önce böyle bir gecmis olan varsa beni bilgilendirebilirmi...
  5. H

anakart secimi

Ryzen 3 1200 kücük oldugunu bende biliyorum. Sorunda burada iste kücük oldugu icin istedigim parcalari rahatca tamakiyorum. 700-900 tl arasi bütcem var 1594479908 ileride islemcimi degistirecegim. Suanki anakartim asus a320m r 1594479914 ileride islemcimi degistirecegim. Suanki anakartim asus...
  6. H

anakart secimi

merhaba arkadaslar. Incehesaptan güzel ve ucuza bir sistem bulmustum ve aldim fakat gelen anakart matx ti ve bu artik bana sıkıntı cikarmaya basladi bana önerebileceginiz hem güzel hemde uygun fiyatli bir am4 ATX anakarti varmidir acaba? Simdiden tesekkürler
  7. H

Anakartım ile soğutucu uyumu

kesin sorun olmaz çalışır diyorsun yani öylemi
  8. H

Anakartım ile soğutucu uyumu

merhaba arkadaşlar asus prime a320m-r-si modelinde bir anakartım var buna amd wraith prism souğutucu takmak istiyorum fakat rgb sinden emin olamadım acaba anakartımda böyle bir giriş varmı bakmadığım yer kalmadı o yüzden buraya soruyorum şimdiden teşekkürler.
  9. H

radeon software requires a system reboot to begin hatası

yeniden başlattım ama?
  10. H

yeniden indirim onar a bastım eğer olmazsa downgrade edicem 1591200256 iyide yükledikten sonra yeniden başlattım neden ihtiyaç duyuyorki tekrar
  11. H

Arkadaşlar selamlar. forumda yeniyim ve dün ekran kartımın driverlarını güncelledim fakat bugün açmaya çalıştığımda bu hatayı veriyor. Sebebi ve çözümünü biliyormusunuz? Ekran kartım RX 550 4GB modeli
Geri