Arama sonuçları: *

1. P

bu sistem hakkında ne düşünüyorsunuz bugün almayı planlıyorum yardım edin

https://www.gaming.gen.tr/urun/217884/dost-kayaoglu-dk4-intel-v0-1-intel-i3-12100f-asus-radeon-dual-rx-6600-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar-2/?wccps_c0&wccps_c1=160288&wccps_c2=144880&wccps_c3=119671&wccps_c4=149292&wccps_c5=150086&wccps_c6=203229&wccps_c7&wccps_c8&wccps_c9&wccps_c10...
  2. P

Çözüldü✓ 11-12k bandında sistem önerisi bugün içerisinde almayı planlıyoruz

Arkadaşlar 3kisi 11 12k arası bir sistem almayı planlıyoruz Alpha plus modelini düşünüyoruz fakat rx6600 ekran kartının 3050den iyi olduğunu söyleyen çok yardımcı olur musunuz.
  3. P

Opera ve Chrome donma sorunu ACİLL

Opera da ve Chrome da uygulamayı açtıktan 2 dk sonra donma sorunu var bunun nedeni nedir ve nasıl çözülür acil lütfen 1613410699 Başkan şuna bir bakın lütfen proje yetiştirmem gerekiyor İnternete bağlanamıyorum
  4. P

Kasamdan gelen dıt sesi

valla kankam ramlari sildim silgi ile felan herhangi bir değişim olmadı
  5. P

Kasamdan gelen dıt sesi

Arkadaşlar internetten baktım benim ki gibi bir sorun bulamadım Kasam sorunsuz bir şekilde açılıyor fakat oyunlarda daha yoğun olmak üzere bir kısa bir dıt sesi geliyor ve sanki bir şey tekrar çalışır gibi ses geliyor bunu çoğunlukla 15 saniye civarı bir ara ile yapıyor sürekli olarak ilk başta...
  6. P

kasamdan gelen dıt sesi

kardeşim kasa eski be :) Yoksa Hemen iade Etmiştim Sanırım ömrünü dolduruyo Böyle idare etmeyi denerim Sağolsın . Sanırım Ram slotunun biri sıkıntılı ama bakalım
  7. P

kasamdan gelen dıt sesi

ramları tek tek ikisinide ayrı ayrı denedim tek tek taktığım zaman ikisindede sorunsuz bir şekilde çalışıyor şuan yani 2 ram sağlam gibi geldi bana fakat 2sini takınca ses geliyor geri bir süre sonra
  8. P

kasamdan gelen dıt sesi

Ramlarin sorunlu olup olmadığını kontrol edebileceğimiz bir program varmı acaba biliyomusunuz
  9. P

kasamdan gelen dıt sesi

Kasamdan Dıt Dıt sesleri sürekli geliyor oyun açmaya çalışınca sesler daha sık geliyor veya oyun donuyor daha önce böyle bir sorunum yoktu napmalıyım
Top Bottom