Arama sonuçları: *

1. S

PUBG mobile kasma sorunu

hocam ben şundan dolayı olduğunu düşünüyorum pubg mobile girdiğimde işlemci %93 aşşağı inmiyor alakası olabilir mi alakası varsa cpuyu nasıl düşürebilirim
  2. S

PUBG mobile kasma sorunu

hocam aslında kasmıyor yürüdükçe veya koştukca çok takılmalar oluyor
  3. S

PUBG mobile kasma sorunu

neden
  4. S

PUBG mobile kasma sorunu

Bende sanallaştırma zaten açık oyuna girdimmi cpu %93 oluyor çok fena takılıp kasmalar oluyor
  5. S

PUBG mobile kasma sorunu

Merhabalar öncelikle işletim sistemim 4 gb ram msi r7 240 2 gb ekran kartı İntel core 2 duo e8600 Sanallaştırma açık Windows 8.1 64 bit işletim sistemim var fakat ben bu sistemle gta 5 yüksek ayarkarda kasma donma olmadan oynadım, csgoda aynı şekilde kasma donma olmadan oynadım ama pubg mobile...
  6. S

WordPress site URL filezilla klasöründeki dosya yolunu gösteriyor

Merhaba kendim bir tema yaptım fakat mesela anasayfada site URL, fakat başka bir sayfa adresine tıkladığımda benim Filezilla dosya yolunu gösteriyor şu şekil. Örnek vereyim. orneksite.com/wp-content/themes/orneksite/futbol/basketboll.php. Bu şekil gösteriyor ama diğer sitelerde şöyle...
  7. S

pubg mobile kasma sorunu

Hayır eski sürümunde de öyleydi acaba diyorum işlemcim 2 çekirdek olduğu içinmi
  8. S

pubg mobile kasma sorunu

Merhaba öncelikle işletim sistemim İntel core 2 duo e8600 4gb ram msi r7 240 2 gb ekran kartı Pubg mobile giriyom otomatio hd alıyor 60 fps gösteriyor ama mouse ceviriyom sanki 10 fps gibi prime os işletim sistemini kursam böyle bir sorun olurmu acaba
  9. S

primeos pubg mobile yuksek fps verirmi

Anlamadim
  10. S

primeos pubg mobile yuksek fps verirmi

Merhaba oncelikle isletim sistemim 4 gb ram 2 gb ekran karti msi r7 240 intel core 2 duo e8600 Bilgisayarima primeos android yazilimini kursam pubg de yuksek fps alir miyim
  11. S

Telefonum 8 gb ram fakat pubg kasıyor

Teşekkürler knk sorun değil
  12. S

Telefonum 8 gb ram fakat pubg kasıyor

Merhaba öncelikle telefonumun markası oppo realme 6 pro özellikleri ise 8 gb ram 90 hz ekran işlemcisi ise Qualcomm® Snapdragon™ 720G fakat pubg akıcıda kare hızını da yükseltiğim halde 30 fps alıyor ben 3 gb ramli telefonumda 50 fps falan alıyorken bunda 30 fps çok saçma
  13. S

xiaomi mi not 10 lite mı realmi 6 pro mu

Merhaba telefon alacam fakat bu ikisi arasında kaldım siz hangisini önerirsiniz xiaomi mi not 10 lite mı realmi 6 pro mu
  14. S

Görev yöneticisinde başlangıç bölümünde bilinmeyen uygulamalar gözüküyor

Googlede araştırdım trojen diyor
  15. S

Görev yöneticisinde başlangıç bölümünde bilinmeyen uygulamalar gözüküyor

Merhaba görev yöneticisine girdim başlangıçtaki uygulamaları devre dışı bırakacakken fark ettim orada bilmediğim başlangıç uygulamaları var nasıl kaldırırım onları. Ldnews. Msascuil. Bu iki dosyayı ben bilmiyorum nasıl kaldırabilirim?
  16. S

ssd yerine hdd oyun kurarsam performans farkı olur mu ?

benim win 8.1
  17. S

büyük oyunları kursam sıkıntı olmaz demi max payne 3 gibi
  18. S

Merhaba bilgisayarımda hdd ve ssd var windows ssd ye kurulu ben oyunları hdd ye kursam harhangi bir fps sorunu yaşar mıyım ?
  19. S

PUBG mobile kasma sorunu

Hocam arkadasim kasmadan oynuyor onunki benden kotu
Top Bottom