Arama sonuçları: *

1. E

Scarlet Nexus Türkçe Yama

Microsoft store indirimlerinde iken almıştım. Yalnız Yama çalışmadı.
  2. E

🔥İndirim 🔥🔥 iBlancod YK830 1.408TL (TFT EKRAN+KNOB+TRIMODE) 🔥🔥

Beyler bu ürünün saatini güncelleyemedim. Birde ekrandaki animasyon için hoş alternatifler üreten arkadaşlar paylaşırsa bizde fayalanırız. Bir japon karı dönüp duruyo sadece
  3. E

Gigabyte M27F Monitör Değerlendirmesi ve Renk Ayarları

Bende kullanıyorum 2 seneyi aştı. Ayarların ne olması gerektiğini araştırıyorum. MMORPG Oyunları oynar film izlerim
  4. E

10.000TL Ekran kartı tavsiyesi

2K oynadığımız oyunlarımız yok. 1080P 60-12 FPS MMORPG tarzı oyunlar oynuyoruz. Yalnız bizim arkadaş yayın yaptığı için NVDİA istiyorum diyor aktif olarak twich yayıncısı
  5. E

10.000TL Ekran kartı tavsiyesi

Bir arkadaşım 10.000₺ bütçe ile 1080P için 3070 Ti 6700XT veya 3060Tİ baya bulunuyor bu bütçeye hangi model önerirsiniz. Kronik sorunlu uzak dur dediğiniz model var mıdır? GPU: NVIDIA GeForce GTX 680 CPU: Intel(R) Core(TM) i7-10700KF CPU @ 3.80GHz Bellek: 16 GB RAM Şu anki çözünürlük: 1920 x...
  6. E

Öneri Kulakiçi kulaklık önerisi 2,5-3k

Ben kulaklıktan anlarım diyen kullanıcıların yorumlarını bekliyorum.
  7. E

Öneri Kulakiçi kulaklık önerisi 2,5-3k

Merhaba; Masaüstü sistemim için kulak içi kulaklık arıyorum MSI B550A pro ana kartımda bluetooth desteği yok mümkünse wireless veya kaliteli bluetooth aparatı ile önerir yapar mısınız. Kulak içi Yatağa uzanıp rahatça film izlemek, mutfaktan müzik dinlemek, MMORPG ve hikaye tabanlı arada sırada...
  8. E

Öneri Aylarca Oynanilabi̇lecek Mmorpg Öneri̇si̇ ?

KO Metin2 bunlar çöp artık. Sakın bulaşma. Bunları oynarsan hayatını yakarsın. Pisikolojik ve maddi kayıpları zaman ve paranın çok çok üzerinde olur. Şuanda Undecember açılıyor. 12.10.2022de başlıyoruz. Çok sistem gereksinimleri istemiyor. Şuanda demosu açık steamdan indirip takılabilirsin
  9. E

Kablolu & Kablosuz Kulaklık Tavsiyesi 2,5k-3k

Merhaba, bütçe 2,5k-3k düşünüyorum. Kafa üstü kulak çevreleyen kulaklık almak istiyorum. Hem kablolu hem kablosuz kullanıma imkan vermesi tercih sebebidir. MSI B550-A Pro Ana kartımın Bluetooht desteği yok bu arada bunun için ek aparat da öneriniz. 1- Aralıksız saatlerce kullanımı olacak...
  10. E

Oyun ve Müzik için Kulaklık Tavsiyesi

Sistemi topladık aylar geçti bir kulaklık alamadım. Nedeni çok basit hiçbir şey bilmiyorum taleplerim ektedir. İlgililere teşekkür ederim. 1- Terlemeler karşı kumaş petleri olan kafayı yormayan. 2- Sesi çok kısık çıkan birisi olarak hafif sesleri alan mikrofonu olan. 3-Genellikle MMORPG ve...
  11. E

Yardım Masa üstü için Ses sistemi Önerisi

Sesten anlayan yok mu
  12. E

Yardım Masa üstü için Ses sistemi Önerisi

25.000₺ sisteme harcadım bütçemi baya zorladım. Yine de aldığım her parça yıllarca kullanılır. Buna ek olarak Hoparlör Mikrofon ve Haricen mikrofonlu kulaklık düşünüyorum. Öncelik Hoparlör için 250tl kurtarır mı bilmiyorum en fazla 500 civarı veririm diye planlıyorum. Mikrofon olarak sesim...
  13. E

Gigabyte M27F 27" 1MS 144Hz 1MS Monitör Ayarları

Türkçe dil desteği yok dolayısı ile çözemedim; FPS60 da kilitlenmiş, Dahili hoparlörleri çalıştıramadım, Freesing premium filan daha başka ilk kullanımda yapılması gereken ayarları yapmak istiyorum nasıl yaparız? 1645372962 144 hz başlat ayarlar kısmından ayarladım bu arada
  14. E

DisplayPort "No Signal" hatası

olmuyor. Bilgisayarcı windows kısmına geldi kapattım bir daha açılmadı.
  15. E

DisplayPort "No Signal" hatası

Sistemi yeni topladım. Bilgisayarcı geldi, Windows kurdu, gitti. Ben de sonra kapattım, açarken "No Signal" diyor. Bios güncellemesi yaptırdım Bios Flas kısmından sonrasındaki ilk açılışta 1.resimdeki gibi oldu. Ondan sonraki açılış kapanışlarda ya 2. resim yada 3. resimdeki gibi oluyor. Dual...
  16. E

5600X İşlemci 6600XT Ekran KartlıSisteme Diğer Parçalar

Soğutma işine ne diyorsun @RevDeisDou PSU bu İşlemciye hava soğutma almıştım, birisi bunu önerdi bir şey kaybeder miyiz? Hava soğutma ağır kasa sarsılmaması lazım ama sıvı soğutma anakartı ısındırıyor filan diyorlar.< Bu arada Monitörüde Gigabayte aldım. Şimdi bu parçaları nasıl birleştiricem...
  17. E

@RevDeisDou PSU bu İşlemciye hava soğutma almıştım, birisi bunu önerdi bir şey kaybeder miyiz? Hava soğutma ağır kasa sarsılmaması lazım ama sıvı soğutma anakartı ısındırıyor filan diyorlar. Monitör olarak en makul fiyatlısı bu fakat Bu karşılaştırmada kim galip gelir? İlk olarak kafamda ya LG...
  18. E

@RevDeisDou Kardeşim tavsiyelerin için çok teşekkürler sana sistemi kabaca özet geçeyim. ASUS B550-A Pro. Ryzen 5 5600X. Phantom D 6600XT. CL 16 8GB*2X 3600MHz. Samsung 970 EVO Plus 500GB. Sistemime 27" En azından 144Hz ve üstü IPS Düz panel Griden griye gerçek tepkime süresi 1Ms ve altı, Pivot...
  19. E

Kardeşim çok teşekkür ederim sayende değiştirdim PSU Full modüler yazıyor ama ne işe yara bilmiyoruz tabi. Şöyle 27"en azından 144Hz ve üstü ve Griden griye gerçek tepkime süresi 1ms altında IPS ve düz panel mümkünse pivot bir monitörde önerir misin? Burada indirim varmış ama değer mi?
  20. E

psu benin dediğimi sipariş verdim senin kinin farkı nedir? Full modüler yazıyor bize ne katar? ne kaybettirir. Önerdiğin kasa çok tuhaf kullanan birileri var mı?
Geri