Arama sonuçları: *

1. palermo

Yardım Sneaks Up Güvenilir mi?

Problem yaşamazsınız orjinal satıyor çoğu avmde mağazası var
  2. palermo

Binada Port Olmama Problemi Yeni Ev

İnternetsiz bencede olmaz, çok can sıkıcı gerçekten fiber gelir umarım kısa süre içerisinde tüm tr halkına
  3. palermo

21. Yüzyılda çektiğimiz çileye bakarmısınız 😂
  4. palermo

Fiber için bizde başvuru yaptık, şuanda yatırımların durduğunu yılbaşına kadar muhtemelen yeni dönüşüm olmayacağını felan söylediler, internet boxlarda çok pahalı, arada derede kaldık bizde
  5. palermo

TCL 65c7l Seneye Kullanım İçin Şimdiden Alınır mı ?

en mantıklı seçenek bu gibi görünüyor, umarım çok iyi fiyatlara alırsınız 👍😎
  6. palermo

TCL 65c7l Seneye Kullanım İçin Şimdiden Alınır mı ?

Kesinlikle yıl sonu kasım indirimlerini beklemeni tavsiye ederim veya böyle bazen afaki indirimler oluyor o tarz bir indirim gelirse alman daha mantıklı olur paran cebinde kalsın fırsatı kovala.
  7. palermo

Yardım Tüketici Hakem Heyeti & Trendyol

Baya oldu olaylar yaşanalı dava uzun sürdü yaklaşık 1 ay önce thh'den yanıt geldi şimdi avukat ile süreci yöneteceğim umarım alabiliriz
  8. palermo

Avukat arkadaşım var ona anlatacağım durumu muhtemelen onunla beraber yürütürüz süreci 1785828545 Yanlış fiyatlama yoktu aslında kod vermişti trendyol o zamanın şartlarıyla %15 civarı aşşağı fiyata geliyordu
  9. palermo

Üst modeli nasıl oluyor, temin edememesi durumunda üst modelini göndermek zorunda mı ?
  10. palermo

İtiraz etmedi itiraz süresi doldu. 1785827478 iletişime geçtim ellerinde olmadığı için kararı yerine getiremeyeceklerini söylediler.
  11. palermo

bende bu şekilde diye biliyorum başka bir satıcıdan temin edip göndermeleri gerekir fakat başlarından attılar resmen ürün elimizde yok malesef diyerej geçiştirdiler
  12. palermo

Ortalama, ne kadar süre içerisinde geri dönüş alırım acaba, bilgilendirme için ayrıca teşekkürler 🙏
  13. palermo

Avukat bir arkadaşım var, ona danışayım o halde
  14. palermo

Ürünlerin sebepsiz yere iptal edilmesi ile ilgili bsşvuru yapmıştım. 1785826069 İcra davası açarsam, trendyol elinde olmadığını söyleyerek yinede kararı uygulayamayacağını söyleyebilir mi 1785826113 Netice alabilirmiyim icra davasına çevirirsem 2 haftalık itiraz süresi geçti trendyolun
  15. palermo

evet thh nin kararı ürünlerin bana tekrardan aldığım fiyattan satılması
  16. palermo

Yaklaşık 1 ay önce Tüketici hakem heyeti davasını kazandım. Davanın içeriği 1 adet 16 pro 1 adet 16 pro max alışveriş yaptığım tarihte o günün şartlarına göre %15- %20 daha uyguna gelmişti iptal edilen siparişlerim için thh dava açtım kazandım. Trendyol elinde bu cihazlardan olmadığını...
  17. palermo

Cepte Taşımalık Powerbank Önerisi

Bu veya baseusunda buna benzer bir modeli var oda olabilir https://www.akakce.com/powerbank/en-ucuz-xiaomi-33-w-magnetic-wpb1007mi-10000-mah-hizli-sarj-kablosuz-fiyati,1030818203.html
  18. palermo

Uygun Fiyatli Bilgisayar Koltuğu

site çok kolpa duruyor hiç güven vermiyor
  19. palermo

Motor Almak İçin Yardımınız Lazım!

NS200 fiyat performans ikisinden birini alacaksan NS200 al derim
  20. palermo

🔥İndirim Ugreen Ürünlerinde Güzel İndirimler

bir adet çakmaklık aldım hocam eline sağlık
Geri