Arama sonuçları: *

1. M

Yardım OLED Monitör Önerisi

Benim attığım allienware 4. nesil gözüküyordu internette yanlış mı o zaman 1790272118 Demin arattım 4. nesil diyodu şimdi arattım 3. nesil diyo bu google ai da ne diceni bilmiyor
  2. M

Çözüldü✓ Parolapara Kapandığı İçin Wraith İade Yapamıyor

Ben de yayıncı izlemiyorum zaten, youtubede gezerken denk geldi öyle haberim oldu boş vakit geçirmelik drama videoları 🥲
  3. M

Sizin bütçe biraz daha yüksekmiş, Ben ucuz yollu oled deneyimini yaşamak istiyorum açıkçası. 30k verip elimde patlamasından çekiniyorum monitörün
  4. M

jaho bi lol yayıncısına ana bacı sövüyo, bacağını kırarım seni ded yaparım diye tehditler savuruyor. wtcn yayın açıp ah ehmedim ah ehmedim ben gamer ehmedi özledim vs diyor. Sonra çocuk instada gezerken dramayla ilgili bi posta gülüyo diye yok sen şöyle haysiyetsizsin vs vs diye çocuğun üstüne...
  5. M

son dramadan sonra iq olarak nerede olduğunu gösterdiler artık, fikirlerine önem verilecek insanlar değiller bence
  6. M

Bir de msi olan model 3. nesil diyordu 4. nesil olması daha iyi olmaz mı?
  7. M

Sizin attığınız linkteki ürün tükenmiş sanırım
  8. M

Arkadaşlar merhaba, monitör arayışı içerisindeyim. Sizce bu monitör alınır mı? Bu bütçede daha iyisi var mıdır...
  9. M

Bu wraithin bu iade değişim konusunda süründürmeleri bitmiyor, kendi ürettikleri klavye mouse kulaklık vs bir şey göndermelerini isteyin belki öyle yardımcı olurlar. Her işleri dalavere bunların
  10. M

Yardım 2k Hediye Monitör Önerisi

Fiyat olarak benim attığımla 300 tl bir fark var, amazonda 6 taksit var peşin fiyatına bunun n11de 3 var. 180 ile 210hz arasında bir fark olacağını düşünmüyorum ama 2 model arasında tam olarak ne gibi bir fark var?
  11. M

Üst Düzey Ddr4 Sistem 62 Bin TL Eder mi

Eder mi dersen eder de alınır mı dersen ben tercih etmem açıkçası
  12. M

Çözüldü✓ Bilgisayarımın İkinci El Fiyatını Merak Ediyorum

Peki reis sen haklısın iyi forumlar
  13. M

Şunu gördüm 3 taksit varmış, kendi 2k monitörümü kardeşime verip kendime bunu alsam nasıl olur acaba :ROFLMAO: https://www.incehesap.com/msi-mag-275upd-e14-27-4k-uhd-144hz-full-hd-288hz-1ms-dual-mode-freesync-premium-ips-pivot-gaming-monitor-fiyati-50639/
  14. M

Acelesi yok, fiyatına değecek bir şey olsun uzun süre kullansın istiyorum. Yazılıma merak sardı fps tarzı oyunlar oynuyor. Almışken güzel bir şey alayım diyorum
  15. M

Arkadaşlar merhaba, kardeşime doğum günü hediyesi olarak 2k monitör almak istiyorum sistemi 7800x3d 9060xt 16gb. 6400'e satılmış ama şuan 7600 bu monitör alınır mı yoksa bu bütçelerde taksitle alabileceğim daha iyi bir alternatif var mıdır...
  16. M

kanka 2. el sistem fiyatlarını boşuna şişiriyorsunuz manası yok, 30 civarına 2. el 9070xt bulunurken kim neden 4 serisi karta 40 versin akıl var mantık var. Kimin 2. el sitede ilanı kaçtan girdiğinin manası yok bu arkadaş satmak istiyorsa dediğimiz fiyatlardan girerse ilan satar yoksa ilanda...
  17. M

Kanka ne kullanıyorsan aynısından istiyorum 38e kim 4070 alsın
  18. M

Ddr4 PC'yi Ddr5'e Yükseltme

Yanlış görmediysem senin attığın cl48 ram 15k civarıydı, 14e cl30 ram var? https://www.idefix.com/patriot-viper-venom-16gb-1x16gb-ddr5-6000mhz-cl30-gaming-ram-pvv516g60c30-p-8841015?vendorId=218&utm_source=akakce&utm_medium=cpc&v=1.94.3
  19. M

Yardım Corsair K70 Pro Tkl Alınır mı?

ben k68 rgb modelini kullanıyordum, valoda çok fazla ctrl peek atmaktan ctrl tuşu kırılmıştı en son
  20. M

Yardım Corsair K70 Pro Tkl Alınır mı?

Corsairin müşteri hizmetlerini de seviyorum, keycaplerim kırıldığında fotoğraflarını yollamıştım yenilerini gönderdiler
Geri