Arama sonuçları: *

1. A

ASUS VG249Q Hakkında

Teslim aldım ve an itibariyle ekranı açar açmaz ben burdayım diye 2 çizgi halinde ışık parlamaları gözüme çarptı. Şuan ne yapmam lazım hepsiburada üzerinden almıştım iade talebi mi oluşturayım. Yoksa idarelik böyle kullansam sorun da olmaz gibi duruyor. 5-6 aya monitör değiştirebilirim 240hz...
  2. A

ASUS VG249Q Hakkında

Arkadaşlar ben monitörlerden pek anlayan biri değilim. Geçenlerde hepsiburada da kampanya gördüm 1700 tl ye Asus’un VG249Q model monitörünü sipariş verdim araştırmadan. Daha sonradan öğrendim ki IPS paneller rekabetçi oyunlar oynayanlar için önerilmiyormuş. Ben genelde CoD Warzone Cs Valorant...
  3. A

Öneri Monitör Önerisi Lazım 144hz 1ms

internetten sipariş verip de bekleme lüksüm yok malesef şuanda turnuvamız var. Avmlerde teknoloji mağazalarında vs. bulabileceğim monitör lazım yarın sabah gidip alacağım direk. istanbul avrupa yakasındayım 1591214867 AOC 24G2U monitörü elden alabileceğim mağaza var mı?
  4. A

Profesyonel düzeyde oynuyoruz valorant turnuvalarına katılıyoruz. Geçici 144hz monitör almayı düşünüyorum ileride upgradeleyeceğim
  5. A

Öncelikle selamlar herkese “Asus TUF VG249Q 144Hz 1Ms 23.8 Full HD IPS panel“ marka monitörü satın aldım fazla araştırmadan ama daha sonradan farkettim ki IPS panellerde Ghosting denen özellikle Rekabetçi oyunlarda problemler yaşatıyormuş genelde hikayeli oyun vs. oynayanlar tercih ediyormuş...
Top Bottom