Arama sonuçları: *

1. HdFranc

Tiktokda Panel/Sanal ile Övünenler Neden Var?

venomdu galiba kaldırılmasıda kolay sanırsam bi duyum almıştım 2023 seçimlerinde oy verenlerin bilgilerimi ne sitelerde gözüküyordu hepside eski veri
  2. HdFranc

bu bilgilerle bir şey yapamadıkları kesin ve telegramda 100k üye hikayesi kolpa çıktı yarısı bot çıktı o grupta veri konusunda haklısınız ama sigorta şirketleri artık bu konuda dikkatli rat atıp alıyorlar bilgileri anladım dediğinizi devlet bu şahıslarıda buluyor istedikleri kadar anonim kalsa...
  3. HdFranc

onların verileride var desek çok çabuk rolleniyorlar
  4. HdFranc

2024 desek ozamanlar siziyordu şuan sizmiyor cok buyuk bir veri sizintisi gormedik cok sukur yok ciddiyim yok ozamanlar tc yenilicektim panel mevzusu patlamisti verim gozukmuyor :D 1785956705 İyimi kotumu :D
  5. HdFranc

Yok hocam bildiginiz gozukmuyor guncel olarak gozuksede ne yazar ihbar yapamiyorsunuz yapsa yapsa anca sahte siparis oda zor guncel sizmiyor 1785956149 Ne zaman oldu peki o olay hocam?
  6. HdFranc

devamlı nasıl sızıcakki hocam? yanlış anlamayın ben baktım kuzenimle zamanında 2mizinde adresi gözükmüyor
  7. HdFranc

anlamadığım şu hocam devlet uğraşıyor bazıları ile site vs kapıyor birkaç gün sonra tekrar açılıyor çok saçma ya
  8. HdFranc

şaka maka çok var bu şahıslar ya telegram kullanıyor kuzenim panele manele bakıyor bakma dememe rağmen üff tamam kapat diyor konuyu benden 1 yaş küçük 19 yaşındayım ben
  9. HdFranc

Bunlara bulasmam aslada cok sinir bozuyolar 1785952695 anlamı ne peki?
  10. HdFranc

Kral erkegim ben
  11. HdFranc

Tiktokda nerdeyse bunlarla dolu yok 2016-2022 veya 2020-2023 diyorlar hep bu zamanlarda bulundum ama asla bu sahislari gormedim panelleri cok buyuk goruyorlar yok wp sizma galeri sizma gibi gibi bunlarin bazilarida buyuk ne yasiyor bunlar?
  12. HdFranc

Tc ile Bir Şey Yapabilirlermi?

Ben sadece servere baktim ciktim hocam ne olup ne ediliyor diye cok birsey edilmeyince ciktim baktim sadece Bazi haberlerde goruyorum iste habersiz parasi gitti diye cok sinir bozuyor bir yerden sonra bide iyi ismis gibi ovuyorlar
  13. HdFranc

Onlardan değilim valla hocam
  14. HdFranc

Bazilari imzasiz yapabiliyorlar diye duydum 1785936749 Ciktim direkt stres var bende ondan dolayi kimseyede bise yazmadim
  15. HdFranc

Asla ve asla sunucularina girmistim reklam olmasin yakuptv44 du galiba orda bile sanal ile ilgili konusuyor issizler
  16. HdFranc

Atmden para cekiyorlar mesela maaşını aldı yazip / koyuyorlar sunucu adı verip
  17. HdFranc

Çok rahatsin kral 😅
  18. HdFranc

En kolay ornek discord anlik denen tiktok/instagram hesabi cok cikti karsima tiktok kullanan kisi deilim misafir olarak bakarim bu sahislar nasil kafada diye ara sira
  19. HdFranc

Anlamadigim neden bu şahislar var yok 2016-2022 sanal veya 2020-2022 sanal sacma sacma videolar veyahut dedigim iste
  20. HdFranc

Dediklerimin yarisida tiktokda var iste
Geri