Arama sonuçları: *

1. N

Ekran Kartım Çok Isınıyor

Daha 2.5 yılı var 1785982880 Hocam diyarbakırda yaşıyorum ve hava öğle saatlerinde 42 43 derece oluyor odamda klima yok masamdan dolayı kasayı ayaklarımın yanına koydum sıcaklık 78 80 arası değişiyor furmarkta odam da bi kac derece 35 derece falan oluyordu termometre ile olcmustum bu kasanın...
  2. N

Nasıl oluyor hocam Geminiye sordum satıcının belirlediği sınır içerisinde olduğu için bir sey yapmadan geri gönderirler dedi
  3. N

Hocam bi attigim teste bakabilir misiniz normal mi
  4. N

Oda 34 35 derece falanken yaptım bi 10 dk boyleydi yani bi sorun yok degil mi
  5. N

Nasıl çözecem içi açılırsa garantisi gider
  6. N

3 tane ön panel 2 tane altta içeri üflüyor 2 üstte ve 1 arkada dışarı üflüyor
  7. N

Yine de 3 fanlı kasadan 8 fanli kasaya geçtim hiç degismedi 1785964946 Bilgisayarın olduğu odanın sıcaklığı nasıl peki
  8. N

Araligin sonunda aldım diyarbakırda yaşıyorum
  9. N

Ekran kartım Asus dual 5060 oc soğutması iyi diye almıştım. İnternette 70 dereceyi gecmiyormus diye gördüm. Ama benimki 75 derecenin altına düşmüyor oyunlarda, furmarkta 80 dereceyi görüyor. Sırf bu yüzden kasayı bile değiştirdim ama hala aynı sıcaklık değerleri. Kasanın ön panelde 3 alt panelde...
Geri