Arama sonuçları: *

1. M

Aileme Derdimi Anlatamıyorum

250k istediler Bir de tanıdık biri gitti; tasarım okuyor galiba. 1786137005 Çok sorguladım ama bir türlü ne yapmaktan hoşlandığımı bulamıyorum. Aslında daha çok mankenlik, oyunculuk, kamera önü ya da kamera arkası gibi işler yapmak isterim. Ama bunun gençlik hevesi mi , ilerleyen zamanlarda ne...
  2. M

Hâlâ hangi mesleğin bana uygun olduğunu bilmiyorum. Sayısal alandaki mesleklere baktım ama bana uygun bir şey bulamadım. Sözel alanda ise gastronomi ve iletişim bölümleri dikkatimi çekti. Galiba dershaneye değil de etüt merkezi gibi bir yere gideceğim. 1786134863 Adam bir de "En iyi...
  3. M

Özel eğitim öğretmenliği var, gastronomi var. Derece falan yaparsam Galatasaray Üniversitesi İletişim de var. Sayısalda iyi değilim. Bildiğim alanda bir şeyler yapmak istiyorum.
  4. M

Arkadaşlar, yaş 19. 2. mezuna kalacağım, sözelden gireceğim. Peder illa "dershaneye git" diye tutturdu. 3 tane dershane gezdik. En son gittiğimiz dershane Kzey Kore hapishanesi gibi. Haftanın 6 günü sabah 09.00'dan akşam 18.00'e kadar çıkmak yasakmış. Girişte telefonları topluyorlarmış. Kutu...
Geri